Samfundsansvar

LB Forsikring er bygget på et ønske om at påtage sig et ansvar for hinanden og for fællesskabet. Det er en naturlig forlængelse af vores historie og vores kultur, når vi siger, at vores forretningsdrift skal være samfundsansvarlig – ikke blot over for vores medlemmer og samarbejdspartnere, men også for det samfund, som vi er en del af.

Som medlemsejet selskab står vi på skuldrene af en stærk demokratisk tradition. Vi har en indbygget ansvarlighed overfor hinanden og det omgivende samfund. Det er en del af vores grundlæggende DNA. Det afspejler sig også i vores politik for samfundsansvar (CSR), der tager udgangspunkt i respekten for fællesskabet, de grundlæggende menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, beskyttelse af miljøet og kampen mod korruption i alle former.

Som forsikringsfællesskab, er vi derfor optaget af emner som:

  • Klimaforandringerne, der kan medføre større og hyppigere skader.
  • Ulighed i sundhed og uddannelse, der øger risikoen for et dårligere liv for den enkelte og med flere skader til følge .
  • Digitaliseringen, der øger risikoen for identitetstyveri og misbrug af data. 

Det skal vi som forsikringsselskab være i stand til at levere svar på – både direkte overfor vores medlemmer, men også i det samfund, som vi er en del af.
Vi skal udvise omtanke og tage ansvar - både som forretning og som en aktør i det danske samfund. Det er den rejse, som vi begyndte i 1880.

Arbejdet med samfundsansvar er forankret i vores CSR-Forum, hvor vores administrerende direktør sidder for bordenden. De øvrige repræsentanter er sektionsdirektøren for HR og Service, sektionsdirektøren for Kommunikation, Marketing og CSR, afdelingschef for Strategi og Forretningsudvikling, mens CSR-chefen fungerer som tovholder og primær ansvarlig for indsatsen.

 

CSR kontakt

Har du spørgsmål til arbejdet med samfundsansvar, kan du kontakte:

Mikkel Klausen

CSR chef

33 48 51 41 mikl@lb.dk
MainLayout.Basket [ ]