Galleri LB

LB Forsikring støtter op om dansk kunst, og blandt andet derfor har vi en stor og spændende kunstsamling, der spænder over værker fra ca. år 1900 og fremefter.


Galleri LB præsenterer udstillingen

"Mangfoldighed"

af Anni Fiil, Jorge Nigro og Doron Silberberg

 

Fernisering den 17. juli, kl. 16.00-18.00

Udstillingen er åben 17/7-3/8
Tirsdag - lørdag 12.00-18.00(torsdag den 25. juli kl. 12.00-21.00)

 

Tre forskellige kunstnere fra tre forskellige kontinenter, der hver især arbejder i vidt forskellige medier, udstiller sammen i Galleri LB, Kompagnistræde 41, 1208 København K.

Med en særlig sans for at overraske øjet finder de 3 kunstnere i denne udstilling en samhørighed i kraft af deres mangfoldige udtryk. Udstillingen spænder vidt og rummer mange temaer, men æstetikken er i højsædet og oplevelserne mange.


Anni Fiil (Danmark) er papirkunstner, uddannet billedvæver, medlem af Danske Kunsthåndværkere og Designere og Grafisk Værksted, Næstved.
Hun arbejder med alle typer papir men gerne håndgjort. Hun har udstillet utallige gange i Danmark og internationalt i Israel, England, Polen, Tyskland, Holland, Italien, Sydkorea og USA. Hendes arbejder tager udgangspunkt i papirets fysiske udtryk og materialet og dets form danner grundlag for hendes motiver. 
www.annifiil.dk


Jorge Nigro (Argentina) arbejder i olie på lærred. Han er uddannet i Buenos Aires på Kunstakademiet ”Excuela de Artes Visuales” og har boet i Danmark siden 1983. Han har illustreret flere latinamerikanske digtsamlinger og deltaget i en række udstillingsprojekter både her og i sit hjemland. Nigros motiver er fabulerende og venlige universer, rammer af fugle og fisk, der med fremstillinger af liv, emmer af globalt udsyn og livsappetit.
www.jorgenigro.dk


Doron Silberberg (Israel) skaber skulpturer i keramik og bronze. Uddannet på kunstakademiet ”Bezalel” i Jerusalem og er en garvet udstiller. Han kom til Danmark i 1975 og har efter mange års virke som Art Director og illustrator skiftet pen, papir og mus ud med stentøjsleret og glasuren. Figurerne i Silberbergs arbejder vidner både om et kritisk og humoristisk syn på dig, mig og os mennesker generelt. Hans skulpturer er fortællinger om kærlighed og had, os og dem fra serien ”On the House”.
www.silberberg.dk


Galleri LB ejes af LB Forsikring, der stiller galleriet til rådighed til udstillingen

Udstillingskalender 2019

Januar
Kirsten Hagelskær (Maleri)

Februar
Kirsten Dølpher (Maleri og akvarel)

Marts
Hanne Aagaard Lauridsen (Maler)

April
Lise Ahlefeldt-Laurvig og Hanne Erlandsen (Maleri og kerami)

April/maj
Guggen – gruppeudstilling (Maleri)

Maj
Henrik Wichmann (Foto)

Juni/juli
Lisbeth Anker og Debbie Falk (Maleri og grafik)

Juli
Mangfoldighed – gruppeudstilling (Grafik, maleri, collage og skulptur)

August
Fotogruppen Infinity – gruppeudstilling (Foto)

August/september
Anette de Jonquires (Akvarel)

September/oktober

Per Brømsø (Akvarel)

Oktober/november
MIR – gruppeudstilling (Keramik, maleri og akvarel)

November
Erling Brodersen (Foto)

MainLayout.Basket [ ]