Undgå vandskader og vandspild med LeakBot

Vandskader er ubehagelige og besværlige, derfor vil vi gerne forhindre dem. Første skridt på vejen til det, er at opdage dem i god tid. Det kan du med en LeakBot, som er en lille intelligent vandalarm, der holder øje med uregelmæssigheder og advarer dig via en app, hvis der skulle være en lækage et sted på dine forbrugsvandsrør. På den måde kan du også forhindre vandspild fra VVS-installationer, der måske står og drypper uden, at du har opdaget det. 

Vi gennemfører i øjeblikket en pilottest af LeakBot for at finde ud af, hvor meget løsningen reducere vandskader fra rørinstallationer. Du skal bruge en e-mail med rabatkode fra LB Forsikring for at kunne bestille en gratis LeakBot.

Bestil LeakBot her

Hvem kan gøre brug af tilbuddet om en gratis LeakBot?

LB Forsikring har på forsøgsbasis udvalgt en gruppe medlemmer, som kan gøre brug af tilbuddet om en gratis LeakBot. Medlemmer i gruppen er valgt, fordi de bor i huse med højere risiko for vandskader end andre.

Er du i denne gruppe, har du fået en mail med en personlig rabatkode, som du skal gøre brug af ved bestilling. LB Forsikring kan på nuværende tidspunkt ikke tilbyde en gratis LeakBot til øvrige medlemmer.

Har du spørgsmål til LeakBot-kampagnen kan du kontakte os på leakbot@lb.dk

LB Forsikring modtager data fra din LeakBot

For at få en gratis LeakBot, skal du være villig til at dele dine data fra LeakBot’en med os, så vi kan lære mere om, hvordan vi kan forhindre vandskader.

Vi vil udelukkende benytte data til analyseformål, og din brug af LeakBot ændrer ikke på dine forsikringsforhold hos LB Forsikring. Det betyder også, at LB Forsikring ikke kan holdes ansvarlig, hvis der skulle opstå en lækage, som ikke konstateres af LeakBot vandalarmen. Dette uanset om årsagen er fejlmontering, fejl i LeakBot vandalarmen eller andet. 

Læs her, hvordan vi behandler dine data fra LeakBot’en  

Sådan bestiller du LeakBot

1. Find din personlige kode i den tilsendte e-mail.

2. Klik på linket i din e-mail, og bestil LeakBot hos iHomes Nordic.

3. Du modtager LeakBot og installerer den hjemme.

4. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, ring til iHomes Nordic på 42 544 644.

Tilkøb VVS-abonnement

Du har mulighed for at tilkøbe et VVS-abonnement til din LeakBot. Det koster 125 kr. om måneden, og du bestiller det direkte hos iHomes Nordic.

Ring til iHomes Nordic på tlf. 42 544 644 for at høre mere om mulighederne. 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til din LeakBot, kan du kontakte iHomes Nordic, som står klar til at hjælpe. 

Tlf. 42 544 644
E-mail: contact@ihomesnordic.com
Website: https://ihomesnordic.com/contact/