Undgå vandskader og vandspild med Leakbot

Vandskader er ubehagelige og besværlige, derfor vil vi gerne forhindre dem. Første skridt på vejen til det, er at opdage dem i god tid. Det kan du med en LeakBot, som er en lille intelligent vandalarm, der holder øje med uregelmæssigheder og advarer dig via en app, hvis der skulle være en lækage et sted på dine forbrugsvandsrør. På den måde kan du også forhindre vandspild fra VVS-installationer, der måske står og drypper uden, at du har opdaget det. 

Du skal bruge en e-mail med rabatkode fra LB Forsikring for at kunne bestille LeakBot.

BESTIL LEAKBOT HER

Pilotprojekt til udvalgte medlemmer

LB Forsikring tilbyder lige nu udvalgte medlemmer i høj risiko for vandskader at få en LeakBot helt gratis. Er du i målgruppen, vil du modtage en mail fra os med en rabatkode, som du skal bruge til at bestille LeakBot’en.

I øjeblikket kan vi desværre ikke tilbyde LeakBot til medlemmer, der ikke er i den valgte målgruppe (byggeår 1965-1979, rørskadedækning, Hus PLUS og marketingpermission). Efter piloten vil vi vurdere, hvordan vi kan tilbyde løsningen til flere medlemmer fremover.

Har du spørgsmål til LeakBot-kampagnen kan du kontakte os på leakbot@lb.dk

LB Forsikring modtager data fra din LeakBot

For at få en gratis LeakBot, skal du være villig til at dele dine data fra LeakBot’en med os, så vi kan lære mere om, hvordan vi kan forhindre vandskader.

Vi vil udelukkende benytte data til analyseformål, og din brug af LeakBot ændrer ikke på dine forsikringsforhold hos LB Forsikring. Det betyder også, at LB Forsikring ikke kan holdes ansvarlig, hvis der skulle opstå en lækage, som ikke konstateres af LeakBot vandalarmen. Dette uanset om årsagen er fejlmontering, fejl i Leakbot vandalarmen eller andet. 

Læs her, hvordan vi behandler dine data fra LeakBot’en  

Sådan bestiller du Leakbot

1. Find din personlige kode i den tilsendte e-mail.

2. Klik på linket i din e-mail, og bestil Leakbot hos iHomes Nordic.

3. Du modtager Leakbot og installerer den hjemme.

4. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, ring til iHomes Nordic på 42 544 644.

Tilkøb VVS-abonnement

Du har mulighed for at tilkøbe et VVS-abonnement til din Leakbot. Det koster 125 kr. om måneden, og du bestiller det direkte hos iHomes Nordic.

Du kan læse mere om VVS-abonnementet her

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til din LeakBot, kan du kontakte iHomes Nordic, som står klar til at hjælpe. 

Tlf. 42 544 644
E-mail: contact@ihomesnordic.com
Website: https://ihomesnordic.com/contact/