Customer service

134 mio. kr. tilbage til loyale medlemmer

LB Forsikring er et medlemsejet forsikringsfællesskab, der rummer mere end 400.000 medlemmer i vores fire grupper: Lærestandens Brandforsikring, LB Forsikring til PFA, Bauta Forsikring og Runa Forsikring. Det betyder, at vi er sammen om at dække hinanden – både når det går galt, og når det går godt.

Derfor er det ikke bare besværet og regningerne, vi tager os af. Vi beriger også hinanden, når vi kan. I år betyder det, at vi giver loyale medlemmer 134 mio. kr. tilbage. 

Det synes vi, kun er på sin plads, når man har haft sin indboforsikring hos os i mere end tre år. (Når man regner det helt ud i kroner og øre, så giver det en gennemsnitsrabat på ca. 438 kr. pr. medlem.) Det kan vi kun gøre, fordi vores fællesskab bygger på fælles værdier og tillid. 

Selvom de færreste ved det, så var vi blandt de allerførste til at betale penge tilbage til medlemmerne. Og det er vi stolte af. 

 

Er du ikke medlem?

Hvis du ikke allerede er medlem hos os, kan du undersøge mulighederne via vores chatbot. Tryk på knappen og svar på et par simple spørgsmål for at finde ud af, om du kan blive medlem i Lærestandens Brandforsikring, LB Forsikring til PFA, Bauta Forsikring eller Runa Forsikring.