LB Forsikring støtter 5 Glade Dage på Falster

LB Forsikring støtter 5 Glade Dage på Falster

LB Forsikring støtter 5 Glade Dages team af frivillige lærerstuderende, når de i uge 42 arbejder for at give børn og unge en oplevelse for livet.

Det sker fra mandag den 17. oktober kl. 15.00 til fredag den 21. oktober kl. 11.00 på Næsgaard Efterskole ved Stubbekøbing på Falster. Her venter en hel efterårsferie fyldt med undervisning i sundhed, innovation og bæredygtighed.

- Vi håber på at motivere en masse unge falstringer, lollikker og sydsjællændere til at lære noget nyt, der kan være af betydning for dem i resten af deres liv, fortæller projektleder Gerd Michaelsen.

Lær af en landsholdsspiller
I løbet af ugen får deltagerne blandt andet mulighed for at træne sammen med tidligere landsholdsspiller Per Krøldrup.

- Per Krøldrup har nogle oplevelser og erfaringer fra et liv med professionel fodbold, som han gerne vil dele med børnene, og er et levende eksempel på, at det betaler sig at arbejde hårdt for at nå sine drømme, fortæller Gerd Michaelsen.

Ud over fodbold er der også badminton og flere andre idrætsaktiviteter på programmet, og projektleder Gerd Michaelsen tør godt love, at efterårsferien bringer fem glade dage med sig for alle deltagere.

Målgruppen for 5 Glade Dage er børn og unge på 6.-9. klassetrin. Læs mere og tilmeld dig på www.5gd.dk.

 

Foto: Alisdair Richter