2018 – Et år med fantastiske resulter

Høj kundetilfredshed, mest anbefalede brand og et omdømme, der ligger i top er bare nogle af de titler, vi er blevet tildelt i årets løb.

2018 har været et godt år for LB Forsikring. Vi er blevet anerkendt som forsikringsselskab, og vores forsikringer er blevet kåret Anbefalet og Bedst i test i Forbrugerrådets magasin Tænk Penge. Se et udpluk af vores kåringer og opnåede resultater nedenfor.

Mest anbefalede Brand

I november 2018 blev Lærerstandens Brandforsikring for tredje år i træk kåret som det varemærke, som flest vil anbefale til venner og familie i Analysehuset YouGovs årlige rapport over Danmarks mest anbefalede brands med en score på 75,7 foran Mobilepay på andenpladsen med en score på 68,1. Se nyheden

Meget tilfredse medlemmer  

I november 2018 opnåede Lærerstandens Brandforsikring en fornem førsteplads i forhold til loyalitet og en flot tredjeplads i forhold til kundetilfredshed med en score på 85,1 på en skala fra 0-100. Gennemsnittet for branchen er 77,4.

Bauta Forsikring lå også i top med en score på 81,2 i forhold til kundetilfredshed, og når i forhold til loyalitet, fik vi en flot 4. plads. Også Runa Forsikring lå meget højt med en kundetilfredshed på 80,3.

Medlemmerne fremhæver især, at vi har konkurrencedygtige priser. Se nyheden

Et omdømme helt i top

I oktober 2018 offentliggjorte mediehuset FinansWatch deres årlige imageundersøgelse. Igen i år ligger vi rigtig flot kun lige akkurat slået af Sygeforsikringen Danmark og med et stort spring ned til de efterfølgende forsikringsselskaber. Vi er førende i branchen på imageparametre som troværdighed, gode priser og høj service. Det matcher i høj grad vores egne forventninger til os selv.
Se nyheden

De bedste forsikringer

For 3. gang blev vores indboforsikring i august 2018 kåret Bedst i test i Forbrugerrådets magasin Tænk Penges test af indboforsikringer. Det er 12. gang at en af vores forsikringer bliver kåret anbefalet eller Bedst i test.

At vi får den bedste placering i testen, skyldes specielt den lave pris på indboforsikringen, men også de gode dækninger.

Vores husforsikring er anbefalet
I februar 2018 testede Forbrugerrådets magasin Tænk Penge husforsikringer, hvor Lærerstandens Brandforsikring, en del af LB Forsikring, fik tildelt "Anbefaler" blandt 16 forskellige forsikringsselskaber. Se nyheden

En fantastisk arbejdsplads

FinansWatch offentliggjorde i 2018 årets medarbejder-imageundersøgelse, hvor tidligere og eksisterende medarbejdere i forsikringsselskaber blev bedt om at tage stilling til otte udsagn. LB Forsikring A/S endte på podiet hver gang. Stor ros til alle kolleger, der gør LB Forsikring A/S til en fantastisk arbejdsplads. Se udsagnene her:

  • Som ansat i virksomheden kan man være stolt af sit arbejde
  • I virksomheden er man med til at træffe vigtige beslutninger som medarbejder
  • I virksomheden er der gode personalefordele
  • Der er et stort fokus på kunderne og deres behov i virksomheden
  • Der er en god ledelse i virksomheden
  • Der er gode muligheder for efteruddannelse i virksomheden
  • Der er gode lønvilkår i virksomheden
  • Der er gode karrieremuligheder i virksomheden
    Se nyheden

Stor arbejdsglæde blandt vores medarbejdere

Som om det ikke er nok, at vi har et fantastisk medarbejderimage, så oplever vores medarbejdere en stor arbejdsglæde.

I april 2018 målte vi arbejdsglæden i LB Forsikring. Og vi er meget stolte af at vi ikke bare fastholder en høj arbejdsglæde i en periode med forandringer og nyt forsikringssystem, men øger den, så vi nu er på en delt førsteplads, når det kommer til højeste arbejdsglæde i finansbranchen. Se nyheden

154.000.000 kr. tilbage til medlemmerne

2018 var året hvor medlemmerne for alvor oplevede, at det betaler sig at være medlem i forsikringsfællesskabet. Den 13. december udbetalte vi et rekordstort beløb på 154 millioner kroner mellem medlemmerne, der har haft deres indboforsikring i tre år eller flere hos LB Forsikring. Se nyheden

Vi vil med de flotte resultater sige et stort tak til alle vores medlemmer og medarbejdere for et fantastisk 2018 i forsikringsfællesskabet. Vi glæder os til et nyt og spændende 2019.

Godt Nytår.