Lærerstandens Brandforsikring er samlet set bedst på pris og kvalitet

Forbrugerrådet Tænk har netop lavet en analyse af hvilke forsikringsselskaber, der har den bedste og billigste samlede forsikringspakke (Indbo-, Bil-, Ulykke- og Husforsikring). Lærerstandens Brandforsikring, der er en del af LB Forsikring, kåres som samlet vinder og Bedst i Test.

”Det selskab, der klarer sig bedst, når man kigger på grafikken over, hvordan selskaberne ligger prismæssigt og kvalitetsmæssigt, er Lærerstandens Brandforsikring,” lyder det i det i Forbrugerrådet Tænk Penges december-magasin.

Kåringen er bemærkelsesværdig fordi Lærerstandens Brandforsikring slet ikke arbejder med samlerabat – modsat andre forsikringsselskaber, der placerer sig godt i testen. Alligevel kan prisen hos Lærerstandens Brandforsikring hamle op med de andre forsikringsselskabers samtidig med, at man vel og mærke får den bedste samlede dækning.

”Vi arbejder hele tiden på at skabe de bedst mulige produkter til de bedste priser – det gælder i forhold til det enkelte produkt, men skal også gerne afspejles i den samlede forsikringspakke til vores medlemmer. Vi prioriterer åbenhed og gennemsigtighed i produkter og priser højt og er stolte af, at vores medlemmer har tillid til, at vi kan sammensætte produkterne godt i forhold til deres behov. Samtidig skal det være gennemskueligt, hvad du får og betaler for, og vi giver ikke samlerabat. Derfor er vi stolte af, at vi vinder Bedst i Test – det viser, at vores tilgang virker. Vi er ejet af vores medlemmer, og det handler om at give dem de bedst mulige forsikringer – uanset om det er den samlede forsikringspakke eller hver for sig," lyder det fra administrerende direktør i LB Forsikring, Anne Mette Toftegaard.

Læs hele testen her.