LB Forsikring støtter Danmarks Indsamling 2015: Mod uretfærdighed

LB Forsikring støtter Danmarks Indsamling 2015: Mod uretfærdighed

Danmarks Indsamling sætter i år ind mod de uretfærdigheder, der efterlader børn og voksne uden mulighed for at skabe en værdig tilværelse og en fremtid. LB Forsikring støtter igen i år Danmarks Indsamling med 100.000 kr.

Danmarks Indsamling er en fælles indsamling til fordel for udviklingslandene i Afrika, Asien og Latinamerika, som DR og 12 af Danmarks største humanitære organisationer står bag. Organisationerne arbejder for at hjælpe landene ud af fattigdom, hjælpe de mest udsatte mennesker til en fremtid og fremme FN’s 2015-mål.

Danmarks Indsamling 2015 sætter fokus på de miljømæssige, økonomiske, sociale og kulturelle uretfærdigheder, som nogle af verdens mest udsatte befolkningsgrupper må leve under. I hele januar samler de humanitære organisationer og DR – sammen med danskerne – ind til 12 konkrete projekter, der bl.a. skal sikre behandling af medicinresistent tuberkulose til de fattigste indbyggere i Indiens hovedstad Mumbai, forhindre menneskehandel med teenagere i Haiti og sikre at børn i Togo får papir på deres eksistens.

Indsamlingen løber i hele januar måned og kulminerer med et stort indsamlingsshow på DR1 lørdag den 31. januar 2015 kl. 19.00.
Kurv: [ ]