LB Forsikring støtter Danmarks Indsamlingen med 100.000

Sammen med andre danske virksomheder, danskerne, DR, gymnasierne, efterskolerne og de danske nødhjælpsorganisationer er LB Forsikring en del af Danmarks Indsamling 2018, der kulminerer lørdag den 3. februar på DR1.

På verdensplan er der millioner af børn, der ikke har noget hjem, et sted at være tryg, et sted at være barn. Nogle børn har aldrig haft et hjem, andre er på flugt fra krig, fattigdom, sult og sygdom. 

Børn uden hjem er en af de såkaldt stille katastrofer, der ikke kan konkurrere i nyhederne med krig og naturkatastrofer, og derfor bliver de glemt. 

Frem mod den 3. februar samler Danmarks 12 største humanitære organisationer og DR – sammen med danskerne – ind til 12 konkrete projekter, der skal hjælpe børn uden hjem. Projekter som blandt andet skal sikre uddannelse og fremtid for de mange børn, livslyst og sundhed.

LB Forsikring baserer sig på fællesskab, og når Danmark samler ind i fællesskab, er vi med. Takket være de danske nødhjælpsorganisationer får donationen en stor rækkevidde for børn, der intet har. Sammen med de mange andre bidrag, betyder det, at vi forhåbentligt kan forbedre situation for en masse børn, der i dag savner alt det, vi andre tager for givet,” siger Anne Mette Toftegaard, direktør i LB Forsikring.

150 millioner børn lever på gaden
FN vurderer, at op mod 150 millioner børn lever på gaden. Dertil kommer de millioner af børn, der er på flugt, er fordrevne fra deres hjem, bor i flygtningelejre, og børn der bor i hjem, der ikke er værd at bo i. 

”Sammen samler vi ind til børn, der lever et liv, hvor hver dag begynder med at bekymre sig om og være bange for, hvad de skal have at spise og drikke, og hvor de skal tilbringe den næste nat. Det er ikke noget liv for et barn. Børn skal have lov at lege, uddanne sig og være raske og glade. De samfund, som børnene er en del af, har også brug for, at de vokser sig store og stærke og kan hjælpe med at bære samfundene fremad,” siger Anna Rørbæk, der er talsperson for Danmarks Indsamling og chef for kommunikation og public affairs i BØRNEfonden.

Læs mere om Danmarks Indsamling på www.danmarksindsamling.dk og bliv opdateret på www.facebook.com/danmarksindsamling

Har du lyst til at støtte Danmarks Indsamlingen kan du:

  • SMS: Send DI til 1212 og støt med 150 kroner
  • MobilePay: Giv et valgfrit beløb til telefonnummer 1212