Det handler om dig og forsikringsfællesskabet

Lige nu kan du se vores reklamefilm ”Det handler om dig” rulle ud på tv, YouTube og i biografsale landet over.

I filmen sætter vi fokus på, hvad forsikring handler om hos os. Det handler nemlig om dig og dine kolleger, og om at I fortjener de bedste forsikringer. Det er vi sat i verden for at give jer – af en gruppe lærere, der tilbage i 1880 gik sammen om en brandforsikring. Den blev billig og god, fordi lærerne i fællesskab gik sammen.

Resultatet er i dag et stærkt, solidt forsikringsfællesskab med fordele, hvor medlemmerne giver tryghed og værdi til hinanden, og hvor vi skal gøre os umage for at give medlemmerne mere, end de forventer. For vi er kun til i kraft af medlemmerne.

En historie, der er værd at dele
Vores ophav har stor betydning for, hvordan vi agerer som forsikringsfællesskab. Derfor er det både nyt for dig at se os tv – og det er også nyt for os. Vi henvender os til specifikke fagfællesskaber. Vi er ikke til for alle og enhver, men der er alligevel flere, der kan blive medlem hos os, end man lige går og tror. Den historie, synes vi, er værd at dele.

Sammen med Runa Forsikring og Bauta Forsikring, er Lærerstandens Brandforsikring en del af LB Forsikring. Til sammen henvender vi os til ca. 50 forskellige faggrupper. Det kan være svært at finde hoved og hale i. Derfor lancerer vi sammen med vores film websitet kanjegblivemedlem.dk. Den guider dig til at finde din vej ind i forsikringsfællesskabet. Husk, at kan du ikke blive medlem, så kan din partner måske, hvis han eller hun er medlemsberettiget.

Det handler også om at få flere med
Fællesskab handler om at få andre med. Og vi tager åbent imod flere. Har du lyst til at dele historien om os, og hvem der kan blive medlem, så del vores film eller kanjegblivemedlem.dk

Du ser os også i målrettede medier
Vores kampagne består af mere end bare en reklamefilm. Du møder os også i Politiken, fagblade, på Facebook og digitale bannere.

Er du nysgerrig efter flere detaljer om vores kampagne, kan du læse mere på lb.dk