Kundetilfredshedsundersøgelse

LB Forsikrings fire forsikringsgrupper får igen flotte placeringer.

Lærerstandens Brandforsikring kommer ind på en flot førsteplads og har dermed de mest tilfredse kunder i forsikringsbranchen på privatmarkedet. Bauta Forsikring, FDM Forsikring og Runa Forsikring ligger også i top med en henholdsvis anden-, tredje- og femteplads.

”Vi kender vores medlemmer rigtig godt, har stærke forsikringsprodukter og lave priser og kan derfor koncentrere indsatsen omkring service, og det tror jeg kan være en af de ting, der gør, at vi får så godt et resultat.", siger Anne Mette Toftegaard, administrerende direktør i LB Forsikring.

Om EPSI
EPSI er en europæisk organisation, der udfører uafhængige og regelmæssige målinger af kundetilfredshed og kvalitet i forskellige brancher og lande.
 
EPSIs arbejde begyndte i midten af 90'erne som et forskningsprojekt mellem flere europæiske handelshøjskoler og andre akademiske institutioner.

Baseret på resultaterne af en undersøgelse iværksat af Europa-Kommissionen i 1998-1999, blev initiativet lanceret officielt i 2001 under navnet EPSI (Extended Performance Satisfaction Index). Danmark har gennemført målingerne siden 1999.

Kurv: [ ]