LB Forsikring har højest tillid blandt danskerne

For andet år i træk er LB Forsikring blevet kåret som den finansvirksomhed, der har den højeste tillid blandt danskerne. Det er resultatet af en ny undersøgelse fra FinansWatch, der er blevet til i samarbejde med analysehuset Caliber. 

I analysen opnår LB Forsikring en førsteplads med en tillidsscore på 84,5 ud af 100. På anden pladsen følger Sygeforsikringen Danmark med 81,5, mens ATP tager tredjepladsen med en score på 74,5.

”Vi er både stolte og taknemmelige for, at danskerne igen i år giver os den anerkendelse. Vi er sat i verden for at hjælpe vores medlemmer bedst muligt, både når uheldet er ude og, som vi beskriver i vores nye strategi, ved at forhindre skader. Som medlemsejet forsikringsselskab er tillid en afgørende markør for, om vi lykkes med det – og selvom vi vinder for andet år i træk, kommer vi aldrig til at tage det for givet, men vil hele tiden arbejde for at gøre os fortjent til den tillid. Så en dybfølt og ydmyg tak skal lyde herfra, ” lyder det fra administrerende direktør Anne Mette Toftegaard.

Ud over den samlede score, vurderes alle virksomhederne på otte parametre, og på alle områder opnår LB Forsikring en første- eller andenplads.

Undersøgelsen er lavet af FinansWatch og Caliber og er baseret på 2.000 besvarelser fra repræsentativt udvalgte respondenter, der har vurderet 51 større danske finansvirksomheder. Besvarelserne er indsamlet før corona-krisen ramte Danmark. 

Læs mere om undersøgelsen her og her

 

27. marts 2020