Flest vil anbefale Lærerstandens Brandforsikring

For fjerde i år træk topper Lærerstandens Brandforsikring årets Brand Advocacy Ranking.

Analysebureauet YouGov lancerer hvert år en liste over, hvilke virksomheder og varemærker, der er bedst til at skabe ambassadører, altså kunder, der vil anbefale dem, og Lærerstandens Brandforsikring, der er en del af LB Forsikring, ligger igen i år øverst:

”Lærerstandens Brandforsikring er i en klasse for sig, når det handler om at skabe tilfredse kunder, der vil anbefale varemærket. For fjerde år i træk er Lærerstandens Brandforsikring nemlig det varemærke, flest tidligere og nuværende kunder vil anbefale til venner og familie, og dermed cementerer Lærerstandens Brandforsikring deres position som forsikringsselskabet med den mest loyale kundebase,” lyder det fra Anne Dannisboe Iversen, Nordic Product Manager hos YouGov.

Lærerstandens Brandforsikring opnår en score på 72,4, mens Sygeforsikringen Danmark opnår en flot andenplads foran MobilePay på tredjepladsen.

”Når vores medlemmer anbefaler os til venner og familie, er det den største anerkendelse, vi kan opnå. Derfor er vi selvfølgelig stolte over endnu en gang at opnå den ære, at være det mest anbefalede varemærke i Danmark. Jeg tror, at en af hemmelighederne er vores dygtige og dedikerede medarbejdere; Og fordi vi er ejet af medlemmerne, er medlemstilfredshed altid i centrum for det, vi gør,” udtaler Anne Mette Toftegaard, administrerende direktør i LB Forsikring.

Se undersøgelsen her

November 2019