Godt nyt til husejerne – vores husforsikring er anbefalet af Tænk

Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler Lærerstandens Brandforsikring til de forbrugere, som ønsker den bedst mulige dækning til en pris blandt de billigste. Sådan lyder konklusionen i den nyeste test af husforsikringer.

Det er 4. gang husforsikringer testes af Tænk Penge, og 4. gang vi kan bryste os af en flot anerkendelse – i år kåret som Anbefaler. GF Forsikring bliver kåret Bedst i test med kun et enkelt procentpoint mere i den samlede bedømmelse. Tænk Penge tilføjer, at Lærerstandens Brandforsikring, hvis man alene ser på dækningen, er ”en smule bedre” end GF Forsikring.

Tænk Penge har både testet pris, dækning og kundetilfredshed for i alt 15 forsikringsselskaber, der udbyder husforsikring.

Den største anerkendelse

Afdelingschef for produkt og innovation i LB Forsikring, Sune Bille Larsen mener, at testens resultater matcher rigtig godt med de behov og ønsker medlemmerne i Lærerstandens Brandforsikring har:

”At blive anerkendt for at have den bedste dækning til en lav pris, er den bedste og største anerkendelse, vi kan ønske os. Den beskrivelse matcher nemlig 100% den efterspørgsel, vi møder hos medlemmerne. Der kan være store usikkerheder ved at være husejer, og en god husforsikring skaber tryghed.”

Læs hele testen her