Vores fællesskab. Din loyalitetsrabat.


Vi nøjes ikke med at takke loyale medlemmer. Vi giver dem 154.000.000 kroner tilbage.


LB Forsikring giver 154 millioner kroner til loyale medlemmer

’Vores fællesskab. Din loyalitetsrabat’. Det er overskriften på det brev, der i øjeblikket sendes ud til over 272.486 medlemmer hos LB Forsikring, der udgøres af Lærerstandens Brandforsikring, Bauta og Runa forsikring.

LB Forsikring er nemlig ejet af kunderne selv - eller medlemmerne, som det hedder hos LB Forsikring. Og i bestyrelsen har man derfor besluttet at belønne loyalitet og engagement ved at sende penge tilbage til medlemmerne, når det går godt for forsikringsfællesskabet. Og det gør det.

Rekordstort beløb til medlemmerne

Den 13. december fordeles et rekordstort beløb på 154 millioner kroner mellem medlemmerne, der har haft deres indboforsikring i tre år eller flere hos LB Forsikring.

”Loyalitetsrabatten er et af beviserne på, at vi er ejet af medlemmerne, og vi arbejder for dem. Hvor pengene andre steder ville gå til aktionærer, sender vi dem tilbage til medlemmerne, når vi kan. Vores mål er ikke at skabe profit til andre, men tryghed for vores medlemmer.  Og når det går godt for fællesskabet, så går det godt for den enkelte, og jeg er stolt af, at jeg sammen med mine kolleger kan udbetale den hidtil største loyalitetsrabat til medlemmerne”, siger Anne Mette Toftegaard, administrerende direktør i LB Forsikring.

Det er bestyrelsen i LB Forsikring, som fastsætter rabatten hvert år i december, ud fra hvordan det går i LB Forsikring.

Læs mere om loyalitetsrabat:

lb.dk/loyalitetsrabat

bauta.dk/loyalitetsrabat
runa.dk/loyalitetsrabat