​ LB Forsikring udbetaler rabat til loyale medlemmer

Op mod jul kan LB Forsikrings medlemmer igen se frem til, at der tikker et beløb ind på kontoen. Årets loyalitetsrabat bliver nemlig udbetalt, og dermed er der lidt ekstra til at forsøde julen med til de medlemmer, der har haft indboforsikring i mere end 3 år.

Loyalitetsrabatten sendes ud til knap 280.000 medlemmer i LB Forsikring, der i dag består af Lærerstandens Brandforsikring, Bauta og Runa forsikring. Og den udbetales, når det går godt i forsikringsfællesskabet. En beslutning selskabets bestyrelse vurderer en gang om året i december.

Over 114 mio. kr.

Fordi vi er medlemsejet, arbejder pengene til fordel for os alle sammen i forsikringsfællesskabet. Det betyder, at ingen skal tjene på, at vi dækker ind for hinanden. Det betyder også, at vi er fælles om at dele overskuddet – men også om at dele risikoen og regningen, når uheldet er ude.

I år udbetaler vi 114 mio. kroner tilbage til medlemmerne via vores loyalitetsrabat

Det er bestyrelsen i LB Forsikring, der hvert år fastsætter, hvorvidt der er råderum til at udbetale rabat samt hvor stor rabatten bliver, ud fra hvordan det går i LB Forsikring.

Medlemmer, der har haft indboforsikring i mindst 3 år, får brev om rabatten mellem den 14. og 18. december, og rabatten udbetales på NemKonto den 19. december.

Læs mere om loyalitetsrabat:

lb.dk/loyalitetsrabat
bauta.dk/loyalitetsrabat
runa.dk/loyalitetsrabat

December 2019