Nu er det rejsetid - også på skiferie

Nu er det rejsetid - også på skiferie

Før du rejser, er det en god idé at undersøge, hvordan du er dækket.

FØR REJSEN – DET SKAL DU HAVE STYR PÅ 

Du skal have en god rejseforsikring
Uanset hvor du rejser hen, anbefaler vi, at du har en rejseforsikring. Rejseforsikring Verden er blandt de bedste til prisen. Den dækker rejser op til 60 dage, er altid inkl. afbestilling og dækker dig og din husstand i hele verden inkl. USA, uanset om I skal på skirejse eller badeferie. 

Læs hvordan Rejseforsikring Verden dækker

Husk vores app
Husk at downloade LB App, der er nyttig på rejsen. På app'en find er du alarmnumre, adresser på læger og apoteker, gode råd, og så kan du tage billeder af dine vigtigste rejsedokumenter og overføre dem til værdiboksen.

Er du rask nok til at rejse
Er du kronisk syg, eller har du været til læge eller på hospitalet inden for de sidste 2 måneder, inden du bestiller rejsen, eller inden du rejser, kan du have behov for en medicinsk forhåndsgodkendelse. 

Tag testen og se, om du er rejseklar

Det blå EU-sygesikringskort
Har du en rejseforsikring, kan du og din husstand trygt rejse i hele verden. På rejser i EU, Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz, skal alle i husstanden tage det blå EU-sygesikringskort med. Kortet giver dig adgang til offentlig lægehjælp på lige fod med borgerne i det land, du rejser til. 

Rejseforsikring Verden dækker derudover bl.a. egenbetaling, sygetransport og andre rimelige og nødvendige udgifter til behandling. 

HVIS DU FÅR BRUG FOR DIN FORSIKRING

Bliver du syg inden rejsen
Rejseforsikring Verden dækker afbestilling på grund af sygdom. Kontakt os for at høre, hvad vi skal vide for at behandle din sag.

Får du brug for din forsikring, mens du er afsted
Har du brug for akut hjælp, mens du er på ferie, kan du kontakte os døgnet rundt på 70 15 55 00. 

Bliver du udsat for tyveri, kommer for sent til flyet, mister dine kufferter eller andet, skal du gemme dokumentation for dine ekstra udgifter og anmelde skaden på Mit LB - Husk at anmelde tyveri til politiet.

På LB App kan du finde nyttige oplysninger om, hvad vi dækker, og hvordan du skal forholde dig. Du kan også få hjælp til at finde nærmeste apotek, læge, politi, ambassade mv.

Visumregler og rejsevejledninger
På Udenrigsministeriets app UM Rejseklar, kan du få landespecifikke rejsevejledninger og kontaktoplysninger til danske ambassader og konsulater i udlandet.