Vores ulykkesforsikring er Bedst i test for 4. gang i træk

Forbrugerrådets magasin Tænk Penge har netop testet 13 forsikringsselskabers ulykkesforsikringer, og Lærerstandens Brandforsikring, en del af LB Forsikring, opnår en flot kåring som Bedst i test.

Det er 4. gang i træk, vores ulykkesforsikring opnår denne flotte kåring, idet Forbrugerrådet Tænk Penge har testet ulykkesforsikringer hvert andet år, og vi også har fået kåringen i 2013, 2015 og 2017.

Samlet set er vores forsikringer blevet kåret Bedst i test 13 gange. Læs artiklen fra Tænk Penge her.

Lav pris og gode betingelser 

Tænk Penge fremhæver, at prisen er blandt de billigste i testen, og at vi har de næstbedste betingelser for forsikringsdækning – kun overgået af GF Forsikring, som også modtager kåringen.

Om Tænk Penges test

Testen omfatter bl.a. vurdering af pris, herunder eventuel samlerabat, forsikringsdækning og kundetilfredshed for 13 forsikringsselskaber.

Tilbud på forsikring?

Læs mere om vores forsikringer, og beregn din pris

 

Juni 2019

Se alle vores testvindere

Juni 2023: Vores forsikringer er samlet set bedst på pris og kvalitet

I juni 2023 lavede Forbrugerrådet Tænk Penge en analyse af, hvilke forsikringsselskaber der har den bedste og billigste samlede forsikringspakke (indbo-, bil-, ulykkes- og husforsikring). Vi blev kåret som samlet vinder og Bedst i test. Vi klarede os især godt prismæssigt og kvalitetsmæssigt.

Kåringen var bemærkelsesværdig, fordi vi ikke arbejder med samlerabat – modsat andre forsikringsselskaber, der placerer sig godt i testen. Alligevel kan prisen hamle op med de andre forsikringsselskaber.

Maj 2023: Vores rejseforsikring er Bedst i test for 3. gang

Forbrugerrådet Tænk Penge har for 3. gang kåret vores rejseforsikring Bedst i test. De bemærker især, at vi har en god dækning til en god pris, og at prisen hos os altid vil dække hele verden, for vi har kun en verdensdækning. 

 

Maj 2023

December 2022: Vores bilforsikring til elbil er Bedst i test for 2. gang i træk

For anden gang i træk bliver vores forsikring til elbiler kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk. 

Forbrugerrådet Tænk fremhæver både den rigtig gode dækning, konkurrencedygtige priser og meget tilfredse medlemmer som nogle af årsagerne til kåringen.

December 2022

Oktober 2022: Vores husforsikring er Bedst i test

Forbrugerrådet Tænk fremhæver, at vores nye husforsikring sikrer vores medlemmer markedets bedste grunddækning til en lav pris. Ved testen af husforsikringer hos 15 forskellige forsikringsselskaber konkluderer Forbrugerrådet Tænk, at vi ”har den bedste forsikringsmæssige dækning i testen”.

Derudover lægges der vægt på, at vi har den ”højest målte kundetilfredshed samt på tilfælde af klager, hvor forbrugeren har fået medhold i ankenævnet”.

Oktober 2022

April 2022: Vores ulykkesforsikring er Bedst i test for 5. gang

Forbrugerrådet Tænk har undersøgt 14 forsikringsselskaber i testen og fremhæver bl.a., at vores ulykkesforsikring har god dækning og lave priser, og at vi har få klager i ankenævnet. 

"Vi er rigtig stolte af, at vi igen har fået en ’Bedst i test’ fra Forbrugerrådet Tænk. Vi vil gerne give vores medlemmer den bedste dækning til gode priser på alle vores forsikringer, og med ’Bedst i test’-stemplet på vores ulykkesforsikring har vi Tænks uvildige kvalitetsstempel på alle vores store forsikringsprodukter", siger Philip Wegloop, direktør for Produkt, Digitalisering & Marked hos LB Forsikring.

April 2022

 

Januar 2022: Vores indboforsikring er Bedst i test for 6. gang

Tænk Penge begrunder kåringen med, at det er en af de bedste dækninger og til en lav pris. I testen fremhæves det også, at vores indboforsikring, i modsætning til mange andre selskaber, dækker vores medlemmernes udeboende børn, til de er 21 år - og ikke kun til de fylder 18 år.

Vi har ændret vores vilkår, så børn af medlemmer kan blive selvstændige medlemmer hos os, uanset hvad de laver. Før skulle børnene selv være medlemsberettiget, når de fyldte 21 år og ikke længere er dækket af deres forældres forsikring. Det er de nu helt automatisk, hvis bare en af deres forældre er med hos os. Vores eneste krav er, at de melder sig ind inden de er fyldt 31 år.

Januar 2022

August 2021: Vores bilforsikring til elbil er Bedst i test

Forbrugerrådet Tænk Penge har for første gang lavet en stor test af forsikringer til elbiler på det danske marked, og vi er kåret  Bedst i test blandt 15 testede selskaber.

Tænk Penge fremhæver, at vores elbilforsikring har testens laveste priser, og forsikringsvilkårene er blandt de bedste hos forsikringsselskaberne i testen.

Kaskoforsikringen på elbilforsikringen dækker batteri, ladeboks og ladekabel, og er skræddersyet til el- og hybridbiler, og vi forventer at vi vil udbygge forsikringen og tænke i løsninger, der er til gavn for vores medlemmer med el- og hybridbiler.

August 2021

Juni 2021: Vores rejseforsikring er Bedst i test

Forbrugerrådet Tænk Penge har kåret vores rejseforsikring, Rejseforsikring Verden, Bedst i test.

Forbrugerrådet Tænk Penge fremhæver i deres bedømmelse dækningen og prisen på dækningen på rejser til hele verden. ”Det er især på verdensdækningen, at prisforskellene bliver markante, hvor LB Forsikring er billigst med 971 kroner uden samlerabat,” skriver Forbrugerrådet blandt andet i testen.

Vores rejseforsikring dækker i hele verden, det betyder, at du ikke skal være opmærksom på eventuelle undtagelser i dækningen i Europa, hvor lande uden for EU som Tyrkiet og nu også Storbritannien kan være undtaget. Samtidig er dækningen i hele verden den klart billigste blandt de 14 forsikringer Forbrugerrådet har testet.

Juni 2021

Marts 2021: Tænk anbefaler vores husforsikring

Tænk Penge giver os stemplet, Anbefaler, og skriver i deres begrundelse blandt andet:

”Lærerstandens Brandforsikring har den bedste dækning, og det er også det selskab, som klarer sig bedst, når man ser på, hvor mange sager selskabet taber i Ankenævnet for Forsikring.” 

Tænk Penge har dog også lagt mærke til vores lave selvrisiko:

”Selvrisikoen hos Lærerstandens Brandforsikring på 2.330 kroner er dog også den laveste i testen, og generelt betyder en lav selvrisiko en højere pris på forsikringen.”

 

Marts 2021

November 2020: Vores indboforsikring er Bedst i test for 5. gang

For femte gang i træk har Forbrugerrådet Tænk Penge kåret vores indboforsikring til at være Bedst i test.

I Forbrugerrådets blad Tænk Penge begrunder de kåringen med, at der er gode dækninger, lav pris, høj kundetilfredshed og få klager: "Lærerstandens Brandforsikring er testvinder og tildeles et Bedst i test. Lærerstandens Brandforsikring er billigst i testen, og dækningen er blandt de bedste.” Indboforsikringen vandt også Bedst i test, da Forbrugerrådet testede i 2019, 2018, 2017 og 2015.

Det er ikke første gang at Lærerstandens Brandforsikrings forsikringer opnår titler som Bedst i test flere gange i træk. Tidligere på året blev vores fritidshusforsikring kåret Bedst i test og både vores bil- og husforsikring er anbefalet. 

November 2020

Marts 2020: Vores fritidshusforsikring er Bedst i test

Forbrugerrådets magasin Tænk Penge har testet pris og dækning for 13 forsikringsselskaber, der udbyder fritidshusforsikring. Vores forsikring får – som den eneste – kåringen Bedst i test.

I artiklen fra magasinet Tænk Penge fremhæves det, at det i høj grad er dækningen mod råd, der adskiller forsikringsselskaberne i testen. Et problem, som særligt fritidshuse er udsatte for. Her fremhæves vi som et af de få selskaber, der ”dækker rådskader godt”. Det gør vi fx ved at dække skade på træværk som følge af råd, som har betydning for træets bære- eller funktionsevne.

Tænk Penge har følgende gode råd til dig som ejer af fritidsbolig:

  • Overvej, om du har behov for tilvalgsdækninger såsom kosmetisk dækning eller dækning af skader, som en lejer laver på fritidshuset. Overvej dit behov for særlig dækning af rådskader.
  • Husk at vedligeholde din fritidsbolig. Du har pligt til at sørge for vedligeholdelse af din fritidsbolig for at være dækket i forskellige skadestilfælde.

Marts 2020

Oktober 2019: Vores forsikringer er samlet set bedst på pris og kvalitet

I oktober 2019 lavede Forbrugerrådet Tænk Penge en analyse af, hvilke forsikringsselskaber der har den bedste og billigste samlede forsikringspakke (indbo-, bil-, ulykke- og husforsikring). Vi blev kåret som samlet vinder og Bedst i test. Vi klarede os især godt prismæssigt og kvalitetsmæssigt.

Kåringen var bemærkelsesværdig, fordi vi ikke arbejder med samlerabat – modsat andre forsikringsselskaber, der placerer sig godt i testen. Alligevel kan prisen hamle op med de andre forsikringsselskaber.

Oktober 2019: Tænk anbefaler vores bilforsikring

I oktober 2019 testede Forbrugerrådets magasin Tænk Penge bilforsikringer, hvor vores bilforsikring blev kåret Anbefaler blandt 16 forskellige forsikringsselskaber.

Samlet set bedste dækning

Forbrugerrådet fremhæver, at vi tilbyder den samlet set bedste dækning, kundetilfredshed og statistik fra ankenævnssager. Desuden er prisen blandt de billigste i testen. 

Oktober 2019: Vores indboforsikring er Bedst i test for 4. gang i træk

I oktober 2019 testede Forbrugerrådets magasin Tænk Penge 16 forsikringsselskabers indboforsikringer. Vores indboforsikring blev kåret Bedst i test for 4. gang i træk - vi har også fået kåringen, da Forbrugerrådet testede i 2018, 2017 og 2015.

Lav pris og god dækning
Tænk Penge fremhæver, at prisen er den billigste i testen, og dækningen blandt de bedste.

Juni 2019: Vores ulykkesforsikring er Bedst i test for 4. gang i træk

I Juni 2019 testede Forbrugerrådets magasin Tænk Penge 13 forsikringsselskabers ulykkesforsikringer. Vores ulykkesforsikring blev kåret Bedst i test for 4. gang, da vi også har fået kåringen i 2013, 2015 og 2017. Samlet set er vores forsikringer blevet kåret Bedst i test eller Anbefaler 13 gange.

Lav pris og gode betingelser  
Tænk Penge fremhæver, at prisen er blandt de billigste i testen, og at vi har de næstbedste betingelser for forsikringsdækning – kun overgået af GF Forsikring, som også modtager kåringen.

August 2018: Vores indboforsikring Bedst i test for 3. gang i træk

I august 2018 testede Forbrugerrådets magasin Tænk Penge 15 forsikringsselskabers indboforsikringer. Vores indboforsikring blev kåret Bedst i test for 3. gang, og Samlet set er vores forsikringer blevet kåret Bedst i test eller Anbefaler 12 gange. 

Laveste pris, gode dækninger og tilfredse kunder
Tænk Penge fremhævede især den lave pris og de gode dækninger på vores indboforsikring som årsagen til den flotte placering i testen.

"Lærerstandens Brandforsikring er testvinder og tildeles et Bedst i test, da indboforsikringen er blandt de billigste i testen, og dækningen er blandt de bedste i testen".

I forhold til kundetilfredshed scorer vi også højt. Vi har i flere år haft de mest tilfredse kunder i forsikringsbranchen.

Februar 2018: Tænk anbefaler vores husforsikring

I februar 2018 testede Forbrugerrådets magasin Tænk Penge husforsikringer, hvor Lærerstandens Brandforsikring blev kåret Anbefaler blandt 16 forskellige forsikringsselskaber.

Positivt at vi ikke tilbyder samlerabat

Tænk penge fremhæver også LB Forsikring, da vi ikke tilbyder samlerabat, hvilket gør det nemmere for forbrugeren at gennemskue den reelle pris, og det derfor også nemmere at sammenligne priser.

Oktober 2017: Vores ulykkesforsikring er Bedst i test for 3. gang

I oktober 2017 lavede Forbrugerrådets magasin Tænk Penge en test af ulykkesforsikringer, hvor Lærerstandens Brandforsikring, blev kåret Bedst i test for 11. gang i træk. 

God dækning og lave priser
Tænk Penge fremhæver især den gode dækning og den lave pris på vores ulykkesforsikring som årsagen til den flotte placering i testen. De fremhæver også det, at LB Forsikring har få sager i Ankenævnet for Forsikring og tilfredse kunder som en væsentlig årsag til, at vi vinder Bedst i test.

Juni 2017: Vores bilforsikring er Bedst i test

I juni 2017 lavede Forbrugerrådets magasin Tænk Penge en test af bilforsikringer, hvor Lærerstandens Brandforsikring blev kåret Bedst i test for 10. gang i træk. 

Lave priser
Den flotte placering skyldes særligt den lave pris på bilforsikringen. Tænk Penge fremhæver:

"Lærerstandens Brandforsikring er et generelt billigt selskab at tegne bilforsikring i, og selskabet har gode forsikringsvilkår, tilfredse kunder og få sager i Ankenævnet for Forsikring."

Februar 2017: Vores indboforsikring er Bedst i test

I februar 2017 lavede Forbrugerrådets magasin Tænk Penge en test af indboforsikringer, hvor Lærerstandens Brandforsikring blev kåret Bedst i test for 9. gang i træk. 

Laveste pris og gode dækninger
At vi får den bedste placering i testen, skyldes specielt den lave pris på indboforsikringen, men også de gode dækninger.

I testen scorer vi højst på den samlede bedømmelse på 68 i forhold til pris, det vil sige, at vi har den billigste pris. Og så ligger vi højt i forhold til, hvem der er dækket af indboforsikringen, og hvad den dækker.

"Lærerstandens Brandforsikring er topscoreren med den højeste samlede bedømmelse i procent".

April 2016: Vi er Bedst i test på forsikringer og samlerabat

I april 2016 lavede Forbrugerrådets magasin Tænk Penge en test af samlerabat i ni forskellige forsikringsselskaber. Lærerstandens Brandforsikring blev for 8. gang kåret Bedst i test.

Samlerabatter betaler sig ikke

Forbrugerådet Tænk Penges test viser, at det generelt ikke kan betale sig at samle forsikringerne i ét selskab, selv med samlerabat indregnet i prisen. Tænk Penge fremhæver:

"Forsikringsselskaberne Alka og Lærerstandens Brandforsikring binder ikke med samlerabatter, og de klarer sig alligevel prismæssigt bedre end de øvrige selskaber i testen".

Februar 2016: Vores husforsikring er Bedst i test

I februar 2016 blev vores husforsikring kåret "Bedst i test".

Lave priser og god dækning
Den gode placering skyldes særligt den lave pris og den gode dækning på husforsikringen – ligesom i 2013. Tænk Penge fremhæver:

"Lærerstandens Brandforsikring og Alka tildeles begge Bedst i Test. Lærerstandens Brandforsikring er det selskab, der har den bedste dækning, og den gennemsnitspris, testen er kommet frem til, er blandt de laveste priser".

Juni 2015: Vores ulykkesforsikring er Bedst i test

I 2015 blev vores ulykkesforsikring kåret Bedst i test.

Lave priser og høj tilfredshed
Den gode placering skyldes særligt den lave pris og den gode dækning på ulykkesforsikringen – ligesom i 2013, hvor vi også vandt. Tænk Penge fremhæver:

”Lærerstandens Brandforsikring og Alka tilbyder deres kunder en dækning på ulykkesforsikring, som er den bedste samlede dækning i testen. Prisen hos begge forsikringsselskaber, både med og uden samlerabat, er blandt de laveste i testen. Begge selskaber klarer sig også godt, når det gælder kundetilfredshed og klager i Ankenævnet for Forsikring og tilbyder en både god og billigere ulykkesforsikring.”

Juni 2015: Vores bilforsikring er Bedst i test

Tænk Penge kårede i juni 2015 vores bilforsikring Bedst i test.

Bilforsikringerne blev testet med udgangspunkt i 10 eksempler. Testen viste, at vi tilbød den laveste selvrisiko, blandt de 11 selskaber, der var med. Med i betragtningen var også, at Lærerstandens Brandforsikring udmærkede sig ved at have gode forsikringsvilkår, tilfredse kunder og få sager, som tabes i Ankenævnet for Forsikring. Tænk Penge fremhævede:

”Lærerstandens Brandforsikring er det eneste selskab, der generelt har billige priser i alle de ti eksempler, og dette forsikringsselskab kan altså anbefales, uanset om du er en ny bilist med en billig bil eller en erfaren bilist med en dyrere bil”.

Februar 2015: Vores indboforsikring er Bedst i test

Tænk Penge kårede i februar 2015 vores indboforsikring Bedst i test.

Det var især den lave pris og den gode dækning, der gav den gode placering i testen. Lærerstandens Brandforsikring var det billigste forsikringsselskab i testen og scorede højest i den samlede bedømmelse.

Testen slog ned på, at vores indboforsikring, Indbo Basis, ikke indeholder el-skadedækning, hvilket trak ned på den samlede score. Vi anbefaler altid, at du udvider med Indbo PLUS, der giver dig dækning for el- og elektronikskader. Forsikringen koster 276 kr. om året (2015).

I testens sammenligning af klager, hvor kunden fik medhold, lå vi højt i bedømmelsen. Og i forhold til kundetilfredshed scorede vi højst.

Testen omfattede pris, dækning og kundetilfredshed for de 9 største forsikringsselskaber på markedet for skadesforsikring.

April 2014: Vores rejseforsikring er Bedst i test

Tænk Penge kårede i april 2014 vores rejseforsikring Bedst i test.

Det var specielt kvaliteten af vores rejseforsikring, Rejseforsikring Verden, og den lave pris, der gav den gode placering i testen. Rejseforsikring Verden lå højst placeret når det gjaldt, hvem der er omfattet af forsikringen, rejsens varighed og formål, erstatningsrejse og afbestillingsforsikring.

I testens sammenligning af klager, hvor kunden fik medhold, lå vi højt i bedømmelsen. Og i forhold til kundetilfredshed scorede vi højst.

Testen omfattede pris, dækning og kundetilfredshed for de 10 største forsikringsselskaber, der tilbyder rejseforsikringer.

September 2013: Vores ulykkesforsikring er Bedst i test

Forbrugerrådets magasin Tænk Penge kårede i september 2013 vores ulykkesforsikring som Bedst i test og testvinder.

Den gode placering i testen skyldtes særligt den lave pris på ulykkesforsikringen, men også i testens sammenligning af kundetilfredshed og klager fik vi den bedste bedømmelse.

Testen omfattede pris, dækning og kundetilfredshed for de syv største forsikringsselskaber, der tilbyder ulykkesforsikringer.

Juni 2013: Vores husforsikring er Bedst i test

Tænk Penge kårede i juni 2013 vores husforsikring som Bedst i test.

Det var selskabets gennemskuelighed prissætningen, der især blev fremhævet i testen og var udslagsgivende for, at vi blev testvinder. Testen viste desuden, at vores husforsikring har samme gode dækning som i langt dyrere selskaber – bare til en lavere pris.

Testen omfattede pris, selvrisiko og dækning for 8 forsikringsselskaber, der tilsammen dækker 76% af markedet.

Vi fik som eneste selskab bedømmelsen ”god”.