Undgå vandskader og vandspild med Leakbot

Vandskader er ubehagelige og besværlige, derfor vil vi gerne forhindre dem. Første skridt på vejen til det, er at opdage dem i god tid. Det kan du med en Leakbot, som er en lille intelligent vandalarm, der holder øje med uregelmæssigheder og advarer dig via en app, hvis der skulle være et læk. På den måde kan du også forhindre vandspild fra VVS-installationer, der måske står og drypper uden, at du har opdaget det. 

BESTIL LEKBOT HER

Pilotprojekt til udvalgte medlemmer

LB Forsikring tilbyder lige nu udvalgte medlemmer i høj risiko for vandskader, at få en LeakBot helt gratis. Er du i målgruppen, vil du modtage en mail fra os med en rabatkode, som du skal bruge til at bestille LeakBot’en.

I øjeblikket kan vi desværre ikke tilbyde LeakBot til medlemmer, der ikke er i den valgte målgruppe (byggeår 1965, rørskadedækning, husplus og marketingpermission). Efter piloten vil vi vurdere, hvordan vi kan tilbyde løsningen fremadrettet.

LB Forsikring modtager data fra din LeakBot

For at få en gratis LeakBot, skal du være villig til at dele dine data fra LeakBot’en med os, så vi kan lære mere om, hvordan vi kan forhindre vandskader.

Vi vil udelukkende benytte data til analyseformål, og din brug af LeakBot ikke ændrer på dine forsikringsforhold hos LB Forsikring. Det betyder også, at LB Forsikring ikke kan holdes ansvarlig, hvis der skulle opstå en lækage, som ikke konstateres af LeakBot vandalarmen. Dette uanset om årsagen er fejlmontering, fejl i Leakbot vandalarmen eller andet. 

Du kan læse om vores behandling af data fra LeakBot’en her:  

 

Sådan bestiller du Leakbot

1. Find din personlige kode i den tilsendte e-mail.

2. Klik på linket i din e-mail, og bestil Leakbot hos iHomes Nordic

3. Du modtager Leakbot og installerer den hjemme

4. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, ring til iHomes Nordic på 42 544 644

Tilkøb VVS-abonnement

Du har mulighed for at tilkøbe et VVS-abonnement til din Leakbot. Det koster 125 kr. om måneden, og du bestiller det hos iHomes Nordic. Du kan læser mere om abonnementet her:

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til din Leakbot, kan du kontakte iHomes Nordic, som står klar til at hjælpe. 

Tlf. 42 544 644
E-mail: contact@ihomesnordic.com
Website: https://ihomesnordic.com/contact/

Behandling af data

Vi er efter Databeskyttelsesforordningen og Databeskyttelseloven forpligtet til at orientere dig om vores anvendelse af dine personoplysninger i forbindelse med din bestilling af Leakbot og brugen af vandalarmen. Nedenfor henviser vi til de databeskyttelsesretlige forhold, der gælder specifikt for Leakbot. 

Se hvordan vi behandler dine data