Lærerstandens Brandforsikring kåret som Bedst i test på årsrejseforsikring

Målt op mod 13 andre forsikringsselskaber er Lærerstandens Brandforsikrings årsrejseforsikring blevet kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk. Forbrugerrådet Tænk tester kun et af LB Forsikrings fire forsikringsfællesskaber, men da rejseforsikringen er ens på tværs af Lærerstandens Brandforsikring, Runa, Bauta og LB Forsikring til PFA, er det et mærkat man kan sætte på alle LB Forsikrings årsrejseforsikringer.

Netop som danskerne kan begynde at glæde sig til en sommer, der nærmer sig det normale med rejser uden for landets grænser, har Forbrugerrådet Tænk kåret Lærerstandens Brandforsikrings årsrejseforsikring til Bedst i test.

”Vi er rigtig glade og stolte af kåringen som Bedst i test på vores årsrejseforsikring. Det sidste år har der mest været brug for rejseforsikringen til ture i Danmark eller til vores nabolande, men det kan næsten ikke være bedre at få kåringen lige som verden begynder at åbne sig igen, for vores rejseforsikring udmærker sig også på vores gode verdensdækning,” siger Philip Wegloop, direktør for Produkt, Marked og Digital Medlemsoplevelse hos LB Forsikring.

Dækningen og prisen på dækningen på rejser til hele verden er også et af de punkter, som Forbrugerrådet Tænk fremhæver i deres bedømmelse.

”Det er især på verdensdækningen, at prisforskellene bliver markante, hvor Lærerstandens Brandforsikring er billigst med 971 kroner uden samlerabat,” skriver Forbrugerrådet blandt andet i testen.

Rejseforsikringen fra LB Forsikring dækker i hele verden, hvilket blandt andet betyder, at man ikke skal være opmærksom på evt. undtagelser i dækningen i Europa, hvor lande uden for EU som Tyrkiet og nu også Storbritannien kan være undtaget. Samtidig er dækningen i hele verden den klart billigste blandt de 14 testede forsikringer.

”Vores rejseforsikring skal helst være så let gennemskuelig som muligt for medlemmerne. Derfor dækker vores årsrejseforsikring automatisk hele verden i 60 dage ad gangen, så man ikke hele tiden skal tjekke, om man nu også er dækket, hvis man rejser udenfor EU eller Europa, eller hvis man tager på en længere rejse”, siger Philip Wegloop.

Han understreger dog, at man lige for tiden skal huske at tjekke sin rejseforsikring i forhold til de evt. corona-restriktioner, der kan være i det land man vil rejse til, og hvad udenrigsministeriet anbefaler.

”Vores hjemmeside er hele tiden opdateret på vores regler i forhold til corona og rejse, så tjek der, inden du bestiller billetter”, siger Philip Wegloop.

Med kåringen som Bedst i Test på årsrejseforsikring har LB Forsikring nu en Bedst i test eller en anbefaling fra Forbrugerrådet Tænk på fem af de største produkter. De anbefaler både LB Forsikrings Bilforsikring og Husforsikring, mens Fritidshusforsikringen og Indboforsikringen også har et Bedst i test mærkat fra Tænk.

”Det er vigtigt for os, at vi tilbyder gode forsikringer, der dækker medlemmerne til en god pris. Derfor er det rigtig rart at få så mange anerkendelser fra Forbrugerrådet, for det viser, at vi har de rette produkter på hylderne” siger Philip Wegloop.

Læs mere om vores rejseforsikring her