LB Forsikring klar med attraktiv ladeløsning til flere end 400.000 danskere

Som det første forsikringsselskab herhjemme lancerer Danmarks største medlemsejede forsikringsselskab nu en ladeløsning til elbiler til sine flere end 400.000 medlemmer. Tilbuddet er endnu et skridt på vejen til at blive det førende forsikringsselskab på det danske marked for elbiler og plug-in hybrider.

Danskerne kommer de kommende år til at udskifte deres fossilbiler med el- og hybridbiler i et hidtil uset omfang. Derfor bliver det at kunne lade sin bil let og hurtigt derhjemme et af de vigtigste parametre for fremtidens bilejere. Samtidig har den seneste undersøgelse blandt LB Forsikrings medlemmer vist, at 49% af medlemmerne vil vælge at skifte til en elbil, næste gang de skal have ny bil.

Fra og med i dag kan LB Forsikrings 400.000 medlemmer købe en privat ladeløsning som tillæg til deres forsikringer. Løsningen er udviklet i samarbejde med operatøren Spirii, der leverer platformen bag. LB Forsikring, der er Danmarks største medlemsejede forsikringsselskab, ønsker med satsningen at konsolidere sin position som det mest attraktive forsikringsselskab for el- og plug-in hybridbiler:

”Vores flere hundrede tusinde eksisterende og potentielle medlemmer står over for en stor ændring i måden, vi transporterer os på. Skiftet fra fossil til elbiler er en af de helt afgørende grundsten i den grønne omstilling. Vi vil både gerne bidrage og hjælpe vores medlemmer med at foretage det skifte. Her er infrastrukturen for ladestandere et ekstremt vigtigt element,” siger produktdirektør i LB Forsikring, Philip Wegloop.

Beslutningen om at gå ind på markedet for opladning til elbiler er endnu et af de tiltag, som LB Forsikring har taget for at blive det førende forsikringsselskab på markedet for elbiler og plug-in hybrider.

”Vi ved fra dialog og undersøgelser, at rigtig mange af vores medlemmer går med seriøse tanker om at skifte fra fossil til elbil. Derfor er det naturligt for os at tage dette skridt sammen med vores medlemmer,” siger Philip Wegloop fra LB Forsikring.

Hos Spirii er man begejstret for LB Forsikrings indtræden på markedet:

”Vi står over for vor tids største transformation på bilmarkedet, og hvis danskere skal føle sig trygge i skiftet til elbil, skal vi øge konkurrencen og sikre langt bedre udbud af lademuligheder og enkle kundeoplevelser. Det betyder derfor meget for markedet, når et så stort forsikringsselskab som LB Forsikring går ind og tilbyder ladeløsninger til deres medlemmer, og det glæder os, at LB har valgt Spiriis åbne ladeplatform til deres kunder. LB har med deres 400.000 medlemmer en stor kontaktflade og kan gøre en stor forskel i forhold til at skubbe på udbredelsen af smarte ladeløsninger og bidrage til omstillingen til elbiler,” siger Tore Harritshøj, administrerende direktør i Spirii.

LB Forsikring har foruden den nye ladeløsning, netop vundet Forbrugerrådet Tænks test af elbilforsikringer, og det flugter med selskabets ambitioner:

”Vi ønsker at være vores målgruppes foretrukne forsikringsselskab, når det handler om elbiler. Derfor er vi naturligvis glade og stolte over Tænks kåring. Samtidig er vi også bevidste om, at det er et område, hvor vi forventer, at udviklingen kommer til at gå utrolig stærkt. Derfor kommer vi også sammen med Spirii til at se på, hvordan vores medlemmer eksempelvis over tid kan stille deres ladestandere til rådighed for hinanden og i det hele taget, hvordan vi binder forsikring af elbiler og infrastruktur sammen på den mest hensigtsmæssige måde,” siger Philip Wegloop.

Læs mere her: https://www.lb.dk/forsikringer/elbilforsikring

Fakta om ladeløsning fra Spirii til LB-medlemmer

  • Tilbuddet gælder kun LB-medlemmer.
  • Komplet Spirii ladeløsning med ladeboks, standardinstallation (9.999 kr.) og månedlig serviceaftale 79 kr./md.
  • Serviceaftalen sikrer kunder refusion af elafgift, fuld driftsgaranti og support.
  • Med Spirii Go appen får kunderne adgang til smart opladning derhjemme og til et stort europæisk ladenetværk.

For yderlige oplysninger:

Pressechef Marie Grabow Westergaard, tlf. 31 43 82 33, mail mago@lb.dk

Om LB Forsikring:

LB Forsikring er Danmarks største medlemsejet forsikringsselskab, der består af forsikringsgrupperne Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring, Bauta Forsikring og LB Forsikring til PFA.

LB Forsikring har lige over 400.000 medlemmer fordelt i hele landet, og er er det tredjestørste forsikringsselskab på privatmarkedet i Danmark.