Menu

Danmarks største medlemsejede forsikringsselskab, LB Forsikring, vil i 2024 udbetale 124 millioner kroner til loyale medlemmer 

Loyalitet skal belønnes, når det er muligt. Det er en del af LB Forsikrings DNA, derfor melder selskabet allerede nu ud om den forventede loyalitetsrabat i 2024. En rabat, der udbetales til december.

”Vores økonomi ser fornuftig og solid ud, og det skal selvfølgelig komme vores medlemmer til gavn. Derfor er jeg glad for at kunne meddele, at vores medlemmer allerede nu kan få at vide, hvad vi forventer at udbetale i loyalitetsrabat til dem ved årets udgang,” siger Jan Kamp Justesen, CEO i LB Forsikring. 

For at få loyalitetsrabat i 2024 skal medlemmer af LB Forsikring have haft en indboforsikring i et af selskabets brands i mindst tre år. Samtidigt afhænger udbetalingens størrelse af, hvor mange forsikringer, man har gennem LB Forsikring, årets rabatsatser og hvor længe, man har haft sin indboforsikring gennem LB. Der er en mindste udbetaling på 75 kroner. 

”Som et medlemsejet selskab arbejder vi altid for fællesskabets bedste og for at flest mulige penge kommer retur til medlemmerne. Det sker enten via erstatningsudbetalinger, løsninger indenfor forebyggelse eller loyalitetsrabat. Det arbejder vi på hver dag, og det vil vi blive ved med,” lyder det fra selskabets CEO, Jan Kamp Justesen.

Den forventede loyalitetsrabat vil blive meldt ud til medlemmerne i løbet af maj måned på ’Min Side’ på lb.dk. Interesserede kan også læse mere om LB Forsikrings loyalitetsrabat her: Loyalitetsrabat (lb.dk)

For yderligere information for medier og journalister - kontakt: Pressechef Line Ernlund, lier@lb.dk
LB Forsikring er Danmarks største medlemsejet forsikringsselskab, og består af forsikringsgrupperne Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring, Bauta Forsikring og LB Forsikring til PFA.
LB Forsikring har lige over 440.000 medlemmer fordelt i hele landet.