LB Forsikring er igen blevet kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk. Denne gang er det på deres Årsrejseforsikring.

Forbrugerrådets kvalitetsstempel kan endnu en gang sættes i forbindelse med LB Forsikring. Lærerstandens Brandforsikring er sammen med Gjensidige kåret som Bedst i test på deres Årsrejseforsikring.

Lærerstandens Brandforsikring, som hører under LB Forsikring, er et af de 15 forsikringsselskaber, som Forbrugerrådet Tænk har undersøgt i deres test. Årsrejseforsikringen er ens på Lærerstandens Brandforsikring, Runa, Bauta og LB Forsikring til PFA, og kvalitetsstemplet kan derfor sættes på LB Forsikrings Årsrejseforsikringer på tværs af brands.

-Vi er meget stolte af, at vi igen har fået en Bedst i test fra Forbrugerrådet Tænk. Vi vil gerne give vores medlemmer den bedste dækning til lave priser på alle vores forsikringer, og med Bedst i test stemplet på vores rejseforsikring har vi et uvildigt kvalitetsstempel på Årsrejseforsikringen, siger Mikkel Frost Kopenhagen, direktør for forretningsudvikling og innovation hos LB Forsikring.

LB Forsikring blev også kåret som vinder af Bedst i Test i 2021 på deres Årsrejseforsikring, da Forbrugerrådet sidst testede årsrejseforsikringer.

I testen fremhæver Forbrugerrådet, at Lærerstandens Brandforsikring har lave priser og god dækning - også uden for Europa.

- Vi er til for vores medlemmer. Vores opgave er at hjælpe dem, når de står i en svær situation. Vi skal fortsat give vores medlemmer grund til at vælge os til. Det gør vi kun, hvis vi hele tiden udvikler os, og sørger for, at vi går dem i møde i forhold til deres forventninger til os. Det arbejder vi dagligt hårdt for at kunne leve op til, siger Mikkel Frost Kopenhagen.

LB Forsikring har tidligere vundet Bedst i Test på andre forsikringsprodukter. Senest i 2022 har selskabet opnået Forbrugerrådet Tænks stempel på Indboforsikring, Ulykkesforsikring, Husforsikring og deres forsikring til elbil.