LB Forsikring sænker prisen på bilforsikringerne med 90 mio. kr.

Det medlemsejede forsikringsselskab, LB Forsikring, sænker prisen på bilforsikringen. Det kommer også eksisterende medlemmer til gode, som vil opleve at deres præmie bliver sat ned i 2016.

Færre skader, et mildere vejr samt større sikkerhed i bilerne og på vejene er blandt årsagerne til at LB Forsikring, der består af Lærerstandens Brandforsikring, Bauta Forsikring, Runa Forsikring og FDM Forsikring, nu sender 90 mio. kr. tilbage til bilkunderne.

”Vi lægger stor vægt på at være fair med vores priser og værne om vores medlemstilfredshed. Derfor skal en prisnedsættelse på vores forsikringsprodukter altid komme vores eksisterende medlemmer til gode lige såvel som de nye. Det er en omfattende øvelse at sætte prisen ned for næsten alle vores bilpolicer på én gang. Men stort set alle vores medlemmer vil opleve at deres pris på bilforsikring falder i 2016”, fortæller adm. direktør i LB Forsikring, Anne Mette Toftegaard.

Prisen sænkes for 85 % af policerne, mens de resterende 15 % opnår en lille eller ingen besparelse”. Prisen falder i gennemsnittet med 9 % og træder i kraft, når policerne fornyes i 2016.

Forretningsmodel på rette vej
Prisnedsættelsen på bilforsikringen er endnu et udtryk for LB Forsikrings forretningsmodel og det at være medlemsejet.

”Vi ser vores forretning som et lukket kredsløb til fordel for vores medlemmer. Udover at tilbyde lave priser, lave omkostninger og fair erstatninger, deler vi ligeledes vores overskud med medlemmerne, når det er muligt. I 2015 har vi sænket prisen på husforsikringen for knap 80 mio. kr., og dels udbetalt 153 mio. kr. til medlemmer med over 6 års anciennitet. Vi følger markedet tæt, således at vi kan vurdere, hvornår der er mulighed for at sætte priserne ned, uden at det går ud over vores service overfor medlemmerne eller virksomhedens solvens. Det er årsagen til, at vi allerede her med udgangen af 2015 igen har mulighed for at sænke priserne, denne gang på bilforsikring”, slutter Anne Mette Toftegaard.

Pressekontakt

For mere information kontakt presseansvarlig Christophe Kirkegaard på 40 73 13 09.

Fakta om LB Forsikring

LB Forsikring er et medlemsejet forsikringsselskab. Det betyder, at overskuddet kommer medlemmerne til gode, for eksempel ved at vi forbedrer forsikringer, sætter prisen ned eller sender penge direkte tilbage til loyale medlemmer. LB Forsikring har 364.000 medlemmer og består af forsikringsgrupperne: Lærerstandens Brandforsikring for dem med undervisning som hovederhverv, Bauta Forsikring for sygeplejersker og andre inden for sundhedssektoren, Runa Forsikring for FTF- og AC-grupper og FDM Forsikring for medlemmer af FDM. Læs mere på www.lbforsikring.dk