Menu

Forsikringen til elbiler hos LB Forsikring er igen kåret som Bedst i test 

For andet år i træk vinder Lærerstanden Brandforsikring Bedst i test hos Forbrugerrådet Tænks test af forsikringer til elbiler. Tænk fremhæver både den rigtig gode dækning og meget tilfredse medlemmer som nogle af årsagerne til kåringen.

30/11-22

Elbiler er kommet for at blive, og andelen af elbiler stiger forsat I Danmark. I oktober var 22% af alle nye personbiler elbiler viser tal fra Danmarks Statistik, der også kan melde om flere brugte elbiler i de danske indkørsler. Med flere elbiler bliver behovet for en god dækkende forsikring til elbilen mere presserende for mange danskere, og derfor har Forbrugerrådet Tænk igen sat fokus på hvilke forsikringsselskaber, der tilbyder de bedste vilkår for elbilsejere.

Lærerstandens Brandforsikring ligger for andet år i træk helt i top. Blandt 15 testede selskaber er de kåret som ’Bedst i test” på forsikringer til elbiler. Forbrugerrådet Tænk bruger i testen Lærerstandens Brandforsikring som repræsentant for LB Forsikring, og da den testede forsikring er ens for de fire forsikringsgrupper; Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring, Bauta Forsikring og LB Forsikring til PFA, som LB Forsikring består af, kommer de gode vilkår også medlemmerne i disse selskaber til gode.

”Vi er rigtig glade for at vinde Forbrugerrådet Tænks test af forsikringer til elbiler igen. Sidste forår kiggede vi produktet grundigt igennem og lavede nye forbedrede vilkår på forsikringer til elbiler til en god pris, så der var kåringen ligesom et ekstra skulderklap. At vi tager Bedst i test igen viser både os selv og omverdenen, at vi ikke har hvilet på laurbærrene, men vi har fulgt markedet tæt og lavet de rigtige justeringer undervejs”, siger Mikkel Frost Kopenhagen, Koncerndirektør for Forretningsudvikling og Innovation.

Blandt andet har LB Forsikring holdt møder med FDEL (Forenede Danske Elbilister) for bedre at forstå elbilsejeres behov og bekymringer i forhold til andre bilejere. Det har betydet, at LB Forsikring har lagt en række ekstradækninger ind i standarddækningen uden selvrisiko.  De gode forsikringsvilkår er også et af de parametre, som Forbrugerrådet Tænk fremhæver. Samtidig har Tænk også fokus på, at selskabet har rigtig høj kundetilfredshed.

”Vi har en rigtig stærk standarddækning på vores forsikring til elbiler, og samtidig lykkes vi med at have meget tilfredse medlemmer. Netop medlemstilfredsheden er ekstra vigtig for os. Som Danmarks største medlemsejede forsikringsselskab er vores fokus at tjene medlemmerne bedst muligt. Vi har ingen aktionærer vi skal skabe overskud til. Vi lever af, at vores medlemmer vælger os til og stoler på os. Derfor er kåringen også en ros til alle medarbejdere i LB Forsikring, siger Mikkel Frost Kopenhagen.

Med kåringen som bedste forsikring til elbilejere har LB Forsikring vundet ’Bedst i test’ fem gange i 2021/2022 inden for de store forsikringsgrupper som hus, rejse, indbo, ulykke og elbil.

Læs mere om LB Forsikrings elbilforsikring her