Lærerstandens Brandforsikring vinder Bedst I test for husforsikring igen

Gode dækninger til lav pris sikrer LB Forsikring Bedst i test mærkatet fra Forbrugerrådet Tænk på husforsikringen.

LB Forsikrings husforsikring får et stort skulderklap fra Forbrugerrådet Tænk i deres dugfriske test af husforsikringer. Testen konkluderer, at Lærerstandens Brandforsikrings husforsikring sikrer medlemmerne markedets bedste forsikringsdækning til en lav pris

Forbrugerrådet Tænk har 15 forsikringsselskaber med i testen. De tester kun et af LB Forsikrings fire forsikringsfællesskaber, men da husforsikringen er ens på tværs af Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring, Bauta Forsikring og LB Forsikring til PFA, er det et mærkat man kan sætte på alle LB Forsikrings husforsikringer.

-Det er et kæmpe skulderklap til hele holdet bag vores husforsikring, at Forbrugerrådet Tænk kårer den til Bedst i test. Det er vigtigt for os at have et godt produkt til en skarp pris, så vi sikrer vores medlemmer den højest mulige værdi. Forbrugerrådet Tænk skriver direkte, at ”Selskabet har den bedste forsikringsmæssige dækning i testen”. Når vi får sådan en fin anerkendelse fra Forbrugerrådet Tænk, så bliver vi bekræftet i at vi har ramt rigtigt i forhold til at finde denne balance, siger Mikkel Frost Kopenhagen, Koncerndirektør for Forretningsudvikling og Innovation.

Forbrugerrådet Tænk har i deres test kigget på selskabernes grundforsikringer, men inkluderet ”svamp og insekt” og ”udvidet vand” for de selskaber, som ikke har dette med i grunddækningen. Derudover er der også fokus på pris. LB Forsikring udmærker sig ved at få en samlet god bedømmelse, når dækning, pris og antal klager holdes op mod hinanden.

LB Forsikring er ikke den billigste, men stadig så billig, at det bemærkes af Tænk. Derudover fremhæves både den forsikringsmæssige dækning og kundetilfredsheden, hvor Tænk skriver til testen: ”Lærerstandens Brandforsikring har den højest målte kundetilfredshed og få tilfælde af klager, hvor forbrugeren har fået medhold i ankenævnet.”.