Menu

LB Forsikring har i dag efter gensidig aftale sagt farvel til to af selskabets koncerndirektører

15/8-22

”Vi har i dag sagt farvel til Jacob Tovborg-Jensen og Philip Wegloop som hhv. CIO og CDO. Jacob og Philip har i de forgangne år været en stor del af opbygningen af vores digitale og teknologiske kapacitet, så vi i dag leverer stærke digitale løsninger til både medarbejdere og medlemmer,” siger Jan Kamp Justesen, CEO i LB Forsikring.

”I de næste år kommer vi til at fokusere mere på at høste frugterne af det udviklingsarbejde, som Jacob og Philip har påbegyndt, og der er derfor brug for nogle andre kompetencer i det fortsatte arbejde for at indfri vores løfte om at gøre forsikring overflødig og samtidig møde vores medlemmers forventninger til konkurrencedygtige forsikringer og en effektiv serviceoplevelse. Det er er Jacob og Philip enige i, og derfor skilles vores veje nu,” forklarer Jan Kamp Justesen.

For Jacob Tovborg er der stolthed over det, der er opnået i LB: ”Det har været en rigtig spændende tid i LB, hvor vi virkelig har rykket på teknologifronten og nu har et af branchens mest moderne systemlandskaber. Det er jeg stolt og glad over, at have været med til sammen med en masse dygtige kollegaer. Jeg ser frem til nye udfordringer, og ønsker LB alt det bedste.”

Også Philip Wegloop ser tilbage på nogle spændende år: ”Jeg kom til LB med en ambition om at styrke virksomhedens digitale tilstedeværelse og sætte turbo på udviklingen. Det føler jeg, at jeg har bidraget med. Nu giver jeg stafetten videre, og jeg glæder mig til det næste kapitel i min karriere.”