Menu

253 mio. kr. på vej til LB Forsikrings medlemmer i loyalitetsrabat

Rekordstor loyalitetsrabat på vej tilbage til medlemmerne i LB Forsikring inden jul. Danmarks største medlemsejede forsikringsselskab udbetaler en kvart milliard til medlemmerne for 2022, samtidig får flere adgang til rabatten i år.

20/12-22

Den 21. december kommer der penge ind på kontoen hos loyale medlemmer i LB Forsikring, der består af de fire forsikringsfællesskaber Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring, Bauta Forsikring og LB Forsikring til PFA. Forsikringsselskabet udbetaler 253 mio. kr. i loyalitetsrabat til medlemmer, der har haft deres indboforsikring i mere end to år.

Normalt skal man have haft en indboforsikring i minimum tre år hos et af forsikringsfællesskaberne, men særligt for i år gælder, at man blot skal have haft den i to år.

- Vi er et medlemsfællesskab i LB Forsikring, og vores nyeste gruppe i forsikringsfællesskabet er LB Forsikring til PFA, som gik i luften i januar 2020. Det betyder, at flere af vores medlemmer derfra i år får loyalitetsrabat for første gang sammen med alle andre medlemmer, der opfylder kravene, siger Steen Holse Andersen, COO i LB Forsikring og fortsætter:

-Loyalitetsrabatten afspejler på mange måder vores fællesskab. Vi sikrer hinanden, når det går galt, deler når det går godt og står sammen når det er svært. Vores rekordstore udbetaling i år på 250 mio. kr. er et eksempel på, hvor godt et år 2021 var for os i LB-fællesskabet, for loyalitetsrabatten bliver fastlagt året før af bestyrelsen.

2021 resultatet var præget af et rigtig godt resultat på LB Forsikrings investeringer og af at corona-tiden havde givet færre skader end normalt - blandt andet færre indbrud og færre bilskader, da medlemmerne var mere hjemme og kørte mindre. Den rekordstore udbetaling er samtidig en markering af at LB Forsikring i 2022 styrkede medlemsdemokratiet i forsikringsfællesskabet endnu mere, da man i foråret udvidede kredsen af delegerede fra 45 til 70 personer.

-Vi har nu medlemmer fra alle vores fire forsikringsbrands repræsenteret blandt de delegerede, det ønskede man også at markere i bestyrelsen, så den store loyalitetsrabat er også en fejring af medlemsdemokratiet hos os i LB Forsikring, siger Steen Holse Andersen.

I år bliver de lidt over 250 mio. kr. i rabatter udbetalt til medlemmerne på deres NemKonto den 21. december.

Fakta:

De forsikringer, der giver loyalitetsrabat hos LB Forsikring, når først man har været medlem med en indboforsikring i 2 år, er følgende:

Indboforsikring, Bilforsikring, Ulykkesforsikring, Husforsikring, Rejseforsikring, Hundeforsikring, Studieforsikring, Fritidshusforsikring, Delebilsforsikring, Børneulykkesforsikring, Motorcykelforsikring, Knallertforsikring, Campingvognsforsikring, Lystfartøjsforsikring, Individuel lønsikring, Sundhedsforsikring, Veteranforsikring og Børnesygdomsdækning.

Om LB Forsikring

LB Forsikring er et medlemsejet forsikringsselskab, der består af forsikringsgrupperne Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring, Bauta Forsikring og LB Forsikring til PFA. Der er over 420.000 medlemmer i LB Forsikring, og selskabet er dermed Danmarks største medlemsejede forsikringsselskab. LB Forsikrings første forsikringsgruppe Lærerstandens Brandforsikring blev stiftet i 1880 af en gruppe lærere på Møn.