253 mio. kr. på vej til LB Forsikrings medlemmer i loyalitetsrabat.

Rekordstor loyalitetsrabat på vej tilbage til medlemmerne i LB Forsikring inden jul. Danmarks største medlemsejede forsikringsselskab udbetaler en kvart milliard til medlemmerne for 2022, samtidig får flere adgang til rabatten i år.

Den 21. december kommer der penge ind på kontoen hos loyale medlemmer i LB Forsikring, der består af de fire forsikringsfællesskaber Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring, Bauta Forsikring og LB Forsikring til PFA. Forsikringsselskabet udbetaler 253 mio. kr. i loyalitetsrabat til medlemmer, der har haft deres indboforsikring i mere end to år.

Normalt skal man have haft en indboforsikring i minimum tre år hos et af forsikringsfællesskaberne, men særligt for i år gælder, at man blot skal have haft den i to år.

- Vi er et medlemsfællesskab i LB Forsikring, og vores nyeste gruppe i forsikringsfællesskabet er LB Forsikring til PFA, som gik i luften i januar 2020. Det betyder, at flere af vores medlemmer derfra i år får loyalitetsrabat for første gang sammen med alle andre medlemmer, der opfylder kravene, siger Steen Holse Andersen, COO i LB Forsikring og fortsætter:

-Loyalitetsrabatten afspejler på mange måder vores fællesskab. Vi sikrer hinanden, når det går galt, deler når det går godt og står sammen når det er svært. Vores rekordstore udbetaling i år på 250 mio. kr. er et eksempel på, hvor godt et år 2021 var for os i LB-fællesskabet, for loyalitetsrabatten bliver fastlagt året før af bestyrelsen.

2021 resultatet var præget af et rigtig godt resultat på LB Forsikrings investeringer og af at corona-tiden havde givet færre skader end normalt - blandt andet færre indbrud og færre bilskader, da medlemmerne var mere hjemme og kørte mindre. Den rekordstore udbetaling er samtidig en markering af at LB Forsikring i 2022 styrkede medlemsdemokratiet i forsikringsfællesskabet endnu mere, da man i foråret udvidede kredsen af delegerede fra 45 til 70 personer.

-Vi har nu medlemmer fra alle vores fire forsikringsbrands repræsenteret blandt de delegerede, det ønskede man også at markere i bestyrelsen, så den store loyalitetsrabat er også en fejring af medlemsdemokratiet hos os i LB Forsikring, siger Steen Holse Andersen.

I år bliver de lidt over 250 mio. kr. i rabatter udbetalt til medlemmerne på deres NemKonto den 21. december.

Fakta:

De forsikringer, der giver loyalitetsrabat hos LB Forsikring, når først man har været medlem med en indboforsikring i 2 år, er følgende:

Indboforsikring, Bilforsikring, Ulykkesforsikring, Husforsikring, Rejseforsikring, Hundeforsikring, Studieforsikring, Fritidshusforsikring, Delebilsforsikring, Børneulykkesforsikring, Motorcykelforsikring, Knallertforsikring, Campingvognsforsikring, Lystfartøjsforsikring, Individuel lønsikring, Sundhedsforsikring, Veteranforsikring og Børnesygdomsdækning.