LB Forsikring kåret som Bedst i test på forsikringspakker

Forbrugerrådet Tænk har testet, hvor man får de billigste og bedste forsikringer, hvis man samler sine forsikringer, og svaret er LB Forsikring.

LB Forsikring har igen fået Forbrugerrådets kvalitetsstempel. Lærerstandens Brandforsikring er sammen med TJM Forsikring kåret som Bedst i test på forsikringspakker.  Begge selskaber er kendetegnet ved at have gode og billige forsikringer, også selvom ingen af de to selskaber bruger samlerabatter. 

Lærerstandens Brandforsikring er et af de 15 forsikringsselskaber, som Forbrugerrådet Tænk har undersøgt i deres test, hvor de har testet Indboforsikring, Bilforsikring, Ulykkesforsikring og Husforsikring på tværs af selskaberne. 

’’Det er en stor glæde, at vi er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet - og denne gang i forhold til en kombination af forsikringer. Det er vigtigt for os at give vores medlemmer produkter af høj kvalitet til skarpe priser,” siger Mikkel Frost Kopenhagen, Direktør for Forretningsudvikling og Innovation, LB Forsikring.  

LB Forsikring består udover Lærerstandens Brandforsikring af Bauta, Runa og LB Forsikring til PFA, og har samme gode dækninger og priser på tværs af de fire brands. Derfor kan kvalitetsstemplet sættes på alle fire brands. 

I testen lægger Forbrugerrådet især vægt på, at samlerabatter ikke er det, der skaber den bedste kundetilfredshed eller kvalitet på forsikringen. Her scorer Lærerstandens Brandforsikring gode point. 

“Vi gør ikke brug af samlerabatter, fordi vores ambition er, at vores medlemmer altid skal kunne stole på, at vi giver dem de bedste produkter til en skarp pris helt automatisk. Derfor er vi også ekstra glade for, at den strategi bliver belønnet af Forbrugerrådet,’’ siger Mikkel Frost Kopenhagen. 

Lærerstandens Brandforsikring scorer også højt på kundetilfredshed og ankenævnskendelser. Bedømmelsen er således ”god” på kundetilfredshed og ”meget god”, når det kommer til klager i Ankenævnet for Forsikring. 

Det er knapt to måneder siden, at LB Forsikring vandt Bedst i test på årsrejseforsikringen. Hæderen får dog ikke selskabet til at nedprioritere indsatsen overfor medlemmerne. 

’’Vi har en opgave i hele tiden at levere de bedste produkter til vores medlemmer og udvikle os i takt med, at samfundet og medlemmernes behov udvikler sig. Det arbejder vi på hver dag, og det vil vi blive ved med,’’ lyder det fra Mikkel Frost Kopenhagen.