Menu

Heidi Marie Torm er ny CIO i LB Forsikring

LB Forsikring har ansat en ny CIO. Heidi Marie Torm kommer fra en stilling som IT-udviklingsdirektør i Topdanmark og starter i LB Forsikring 1. marts 2023. Med ansættelsen er koncernledelsen i LB Forsikring fuldtallig.

10/11-22 

Danmarks største medlemsejede forsikringsselskab LB Forsikring får ny CIO. Til at overtage den ledige stol med ansvaret for IT har selskabet ansat Heidi Marie Torm. Hun har en lang karriere hos Topdanmark bag sig, hvor hun de seneste år har været IT-udviklingsdirektør.

-Vi er rigtig glade for at kunne byde Heidi Marie Torm indenfor hos LB Forsikring i rollen som CIO og med en plads i koncernledelsen. Med ansættelsen af Heidi Marie Torm har vi nu et stærkt og fuldtalligt hold, og er godt rustet til den kommende strategiperiode. Det er jeg meget tilfreds med, siger Jan Kamp Justesen, CEO i LB Forsikring.

LB Forsikrings COO, Steen Holse Andersen, som den nye CIO skal referere til, er meget glad for ansættelsen af Heidi Marie Torm.

-Vi har taget os tid til at finde den helt rigtige profil til at varetage ansvaret for vores CIO-område, og med Heidi Marie Torm har vi fået de kompetencer ind, som vi har ledt efter. Hun har en bred og lang erfaring med fra en af de større IT-organisationer i vores branche, hvilket har været vigtigt i vores valg.

Heidi Marie Torm kan nævne flere grunde til, at hun netop valgte at takke ja til jobbet hos LB Forsikring. En af dem er den position, som hun mener LB Forsikring har i den digitalisering, som alle i forsikringsbranchen har højt på dagsordenen.

-LB Forsikring har en unik styrkeposition i den digitalisering som hele forsikringsbranchen er i gang med lige nu. De har allerede foretaget investeringerne i deres kerneplatforme, og de har implementeret gode kundevendte løsninger. De er kommet rigtig langt og står nu et sted, hvor de er klar til de næste vigtige skridt i branchen. Det er en rigtig spændende opgave, som jeg meget gerne vil være en del af, siger Heidi Marie Torm, og fortsætter:

-Samtidig betyder LB Forsikrings værdisæt og grundlag også meget for, at jeg sagde ja tak til jobbet. Det er så bund sympatisk med den medlemsejede tilgang, og jeg ser frem til at arbejde for og med medlemmerne.

Pladsen som CIO i LB Forsikring har midlertidigt været besat af Martin Andersen, der har fungeret som interim direktør, og han stopper når Heidi Marie Torm starter 1. marts. 2023.

Heidi Marie Torm Blå bog:

2020-2022: IT-udviklingsdirektør I Topdanmark

2016-2020: IT-udviklingschef og underdirektør I Topdanmark

2011-2015: Competence manager i Topdanmark

2008-2011: eBusiness Manager I Topdanmark

2007-2008: Projektmedarbejder, Topdanmark

2003-2007: Kommunikationsmedarbejder, PKA

Uddannelse: Bachelor i Dansk (1999), kandidat i Informationsteknologi (2001), master i ledelses- og virksomhedsudvikling (2017)

Heidi Marie Torm er 47 år og bor i Dyssegård med sin mand Hans og to drenge Silas og Lucas.

Fritiden bruges med venner og familie og med frivilligt arbejde hos Livslinien.

Del af IT branchens mentor korps for kvindelige Tech-talenter