Menu

Min Side, telefonen og prisberegnerne lukker i en kort periode

Fra torsdag aften den 18/4 kl. 18.30 til og med søndag aften den 21/4 kan du ikke bruge Min Side, beregne pris, ringe eller skrive til os pga. en større systemopdatering. Læs, hvad du kan gøre, hvis du får brug for hjælp, som ikke kan vente. Vi beklager ulejligheden.
Læs mere

LB Forsikring nomineret til ny dataetik pris

DI Digital og Finansforbundet står bag den første pris for dataetik i Danmark, som uddeles af digitaliseringsminister Marie Bjerre den 3. november i Kolding. LB Forsikring er et af tre nominerede selskaber.

31/10-23

Det har vakt stor glæde hos LB Forsikring at modtage beskeden om nomineringen til den nye pris. Dataetik er nemlig et af fokusområderne for det medlemsejede forsikringsselskab.

’’Vi arbejder i vores strategi med at sikre både gode medlemsoplevelser og samtidigt sikre en ansvarlig og fremsynet dataetik. Det er afgørende for os og vores medlemmer, at vi som selskab påtager os vores ansvar, så vores medlemmer kan have fuld tillid til, at vi behandler deres data forsvarligt,’’ siger Steen Holse Andersen, direktør COO, LB Forsikring.

DI Digital og Finansforbundet vil med prisen hylde de gode eksempler på dataetik i praksis i dansk erhvervsliv og på danske arbejdspladser. Prisen uddeles derfor til en virksomhed, der gør en ekstra indsats på det dataetiske område.

I alt er tre selskaber nomineret til prisen, de to andre nominerede selskaber er Emento, som har udviklet en patientplatform. Og SupWiz, der laver AI-styret kundeservice.

DI digital og Finansforbundet begrunder nomineringen af LB Forsikring med følgende ord:

’Persondata er afgørende for LB Forsikrings strategi om at forhindre og forebygge skader. Med den øgede datamængde og brug af teknologi som kunstig intelligens og apps, der bl.a. følger adfærd hos medlemmerne, har LB Forsikring udviklet både dataetiske retningslinjer og en procedure for løbende diskussion af de dataetiske dilemmaer og sikret forankring af dataetik hos direktionen.’

Prisen uddeles fredag den 3. november kl. 13-15 på designskolen i Kolding. Her vil digitaliseringsminister Marie Bjerre uddele prisen.