Hjælp til Bilist+

Har du brug for hjælp til installationen af Bilist+, så kan du få hjælp her. 

Vi har samlet svar på de mest almindelige spørgsmål nedenfor, og du kan også finde links til vejledninger til installation og opsætning af Bilist+ på din mobil.

Vejledninger til Bilist+

Der er vejledninger til både iOs og Android-versionen af Bilist+, og de findes i to versioner: En der er optimeret til mobilvisning og en der er optimere til visning på computer.

Vejledning til iOs - mobil eller computer

Vejledning til Android - mobil eller computer

 

FAQ for Bilist+

Hvordan afmelder jeg mig Bilist+?

Du kan altid afmelde dig Bilist+ ved at slette din konto i appen. Det gør du under ’Indstillinger’ og ’Min konto’. Herefter sletter vi al data indsamlet via Bilist+. Bemærk at du ved at slette din konto også mister dine opsparede point og fordele.

Kan resten af min familie også bruge Bilist+?

Det er kun forsikringstageren på en bilforsikring hos LB Forsikring, der kan benytte Bilist+. Hvis I har flere bilforsikringer hos LB Forsikring med hver sin forsikringstager, kan hver forsikringstager bruge Bilist+.

Hvordan tilmelder jeg mig Bilist+?

Efter du har downloadet appen, skal du logge ind med MitID og oprette din bruger. Det er vigtigt, at du giver appen de nødvendige tilladelser for, at den virker korrekt.

Skal appen åbnes, inden jeg kører?

Nej. Bilist+ starter automatisk med at registrere dine ture, når du er i bevægelse.

Hvordan registrerer appen, om jeg bruger telefonen under min kørsel?

Appen måler antallet og varigheden af de skærmoplåsninger og opkald, du har haft under din tur. Tager du et opkald via et håndfrit headset eller f.eks. CarPlay, registreres opkaldet stadig som en distraktion, men det påvirker ikke din score negativt.

Men uanset det, så er vores bedste råd til at køre sikkert og få en god score, at du lægger telefonen fra dig, når du kører bil.

Hvordan undgår jeg, at appen registrerer andres kørsel, når jeg er passager?

Bilist+ registrerer automatisk, når du begynder at bevæge dig. Du behøver ikke åbne eller lukke appen. Det sker alt automatisk. Når appen registrerer bevægelsesmønstre, der minder om kørsel, så begynder at indsamle informationer om din kørsel.

Bilist+ indsamler data om al bevægelse. Det gælder fx også cykelture, tog- eller busture og lignende. Disse ture indsamles og kan ses i appen, men indgår ikke i beregningen af din score.

 

Kan andre benytte min telefon, mens jeg kører?

Bilist+ kan ikke se, om det er dig eller andre i bilen, der benytter telefonen under kørslen. Så hvis andre bruger din telefon under kørslen, vil det påvirke din score negativt.

Du har mulighed for at slå Bilist+ midlertidigt fra ved at vælge ’jeg kører ikke’ i notifikationen, når en tur starter. Tryk og hold nede på notifikationen for at pause Bilist+.

Hvordan udregnes min score?

Bilist+ scorer din kørsel løbende og giver dig en ugentlig score for sikkerhed, distraktion og øko-kørsel. Vi tager din ugentlige score for sikkerhed og distraktion og omregner dem til din ugentlige kørselsscore. Det er din ugentlige kørselsscore, som vi omregner til de point, du optjener. Du skal altså både køre forsigtigt og undgå at bruge din telefon under din kørsel for at optjene point.

Hvordan passer I på mine data?

Vi er meget opmærksomme på, at din data indsamles, opbevares og behandles i overensstemmelse med GDPR. Det inkluderer bl.a., at vi hurtigst muligt sletter data, der ikke er nødvendig for at bedømme og belønne din kørsel som f.eks. cykel- eller togture.

Data indsamlet via bilist+ vil ikke blive brugt i skadesbehandlingen.

Du kan altid slette din data indsamlet igennem Bilist+ ved at slette din konto under ’Indstillinger’ og ’Min konto’.

Du kan læse mere under privatlivspolitikken her.

Tak fordi du udfyldte formularen.

Vi oplevede en fejl. Venligst tjek dine indtastninger.